|
Tamam hocam teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

3 Mobil
|
Tamam hocam teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Selam, kur dedikten sonra biraz beklemeniz gerekiyor sonra nasıl yükleneceğini soran pencere çıkacak ondan sonra kurulur. Kullandığınız cihaza göre süreler değişebilir ram düşükse yani. |
|
Latte hiç bir şey belirtmeden ortadan kayboldu, uzun süredir bot ile otomatik domain güncellemesi yapıyor. Nikyokki 2 aydır sadece domain güncelliyor. Bu 2 aylık süreçte eklentilerde tonlarca hata tespit edip düzelttik, nedense kendisi düzeltmiyor. Kraptorla tanışmadan önce nikstream kullanıyordum ve bana bir iletişim imkanı vermemesi gıcığıma gitmişti. Ne github üzerinden ne de telegram, matrix gibi bir platform üzerinden ulaşamıyordum. Tek ulaşmanın yolu forumdu ve bir forumda bir insanla konuşmak, anlaşmak çok zor. Aynı size şuan 3 saat sonra yanıt verebildiğim gibi :D şimdi ise forum kapanınca hiç güncelleme yapmamaya başlamışlar. Belli ki sadece forum için bunu yapıyorlardı, kapanınca bıraktılar. Ferox nik'e nispeten biraz güncelleme yapıyor. Domain güncellemesi dışında githubdan yaptıklarına biraz bakındım ve bir kaç eklentiyi yine düzeltiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAyzen -- 20 Ekim 2025; 22:53:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kraptor bu işi bırakırsa CS bizim için kapanır veya yabancı repolara muhtaç kalırız Tr dublaj olayı biter. Bende bütün repolar var ama diğer 3 repodan sadece birer eklenti ekledim Canlı tv ler ara ara gidiyor geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kraptor giderse Cloudstream'da yabancı repoları eklerim. megarepo,Hintlirepo..vs altyazılı içeriklere bakarım Rec tv + Hdfilmcehennemi Apk + FullHdfilmizlesene Apk +İnatBox beleş dörtlü ile yola devam. iptv'ye bir kuruş para vermem Android tv/Box'a dördünü yükle. beleş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 21 Ekim 2025; 10:34:16 > |
|
Twitter'da rec ve inat'ın resmi hesapları var oraya gir ordaki linklerden indir cehennem ve fullhdfilmizlesene ise kendi güncel sitelerine gir orada apk'ları var. mi box'un google play store'dan BROWSER VE CX DOSYA GEZGİNİ apk lerini yükle. apk leri BROWSER İle indir cx dosya gezgini ile açıp yükle youtube'ta sinetech kanalı var. o kanalı biraz gez dolaş. harici apk nasıl yüklenir hemen her videoda anlatıyor |
|
| _____________________________ |
|
DEvamlı kullananlar var benim süre bitti diyip yenileyenler var onun için dedim 3.senem diyor gidiyor yeniliyor ben hiç almadım paralı |
|
İp tv'de kapasiteden daha fazla üyelik alan çok. Açgözlüler Kısa vadede gözünü boyarlar uzun vadede illaki kopmalar, donmalar..vs yaşarsın paranla rezil olursun. En iyisi hiç bulaşmamak. Yazdığım apk ler en iyileri illaki aradığını bulursun, bulamazsan da en azından para vermedim dersin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selam, kurmuş bir şekilde ben de anlamadım. cihaz Next Start Pro 4K sanırım ram 2gb Aslında indir kur dediğimde indirildi yazısı çıkıyor sonrasında nasıl yükleneceğini soran pencere çıkmıyordu. Bir şekilde yüklemiş anlamadım. artık Önümüzdeki güncellemelere tekrar bakarım :) |
|
merhabalar, FullHdfilmizlesene apk dosyasını şahsen beğenmedim. Hdfilmcehennemi için apk dosyası yok hocam. google'dan bakınca bir tane buldum ama kurunca başka bir şey kurmamı istedi. o da daha sonra para çekmek için bilgiler istedi. bu konuda sitelerinde apk talep eden birinin yorumuna bir gün önce "hocam o kısım biraz zaman alacak ama çalışma yapacagız" demişler. yani elinizde Hdfilmcehennemi için apk varsa orijinal değil; bilginiz olsun. |
|
FullHdFilmizlesene apk'sini bende beğenmedim web sayfasından hallice , yarım yamalak kumanda desteği var mouse şart. HdFilmcehennemi apk'si bir tık daha iyi ama onunda eksikleri var Her iki apk'yi bu yaz kendi sitelerinden indirip android tv ye ve mi stick 4k'ya kurmuştum CS her an gidebilir diye böyle bir önlem almıştım Google'a film ismi yazıp izlemek istemediğim için Her iki apk'yi yeni kurmadım. Belki 5ay oldu,Aylar oldu kuralı ve kendi sitelerinden indirdim eminim. Şu anda kaldırmışlar galiba yeni bir sürüm yayınlayacaklar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
rec tv apk da sorunlu mu yoksa kumanda desteği mi şart Bi iyi çalışan inat apk < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 22 Ekim 2025; 13:57:11 > |
|