kekikdevam toplama bir repo. diğer repolardan eklenti forkluyor reponun sahibi kendisi eklenti geliştirmiyor hdfilmcehennemi ve filmmakinesi, nikstream reposunda düzeltildi. geliştiricisi dün hemen müdahele etti. bende açılıyor nikstream reposunu kurun. içindeki eklentileri kurun ayrıca Latte kekikan feroxxcs3 (2 tane x harfi) makoto2 sarapcanagii (2 tane i harfi) repolarını kurabilirsin. her repoda aynı eklentiyi kurmayın.mesela inat tv 3 repoda olabilir. 1 tanesini kuracaksınız aynı şekilde hdfilmcehennemi de birden fazla repoda var aynı şeyi yapın. bütün hdfilmcehennemlerini kurmayın 1 tane hdfilm cehennemi kurun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 11 Temmuz 2025; 13:7:30 > |
Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (38. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim hocam. sorunsuz çalışıyor.
-
Kekikan reposuna UnutulmazFilmler eklendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5.3 güncellemesi geldi
Önemli yenilik var mı?
-
Daha fazla harici oynatıcı eklendi
Ses yükseltici eklendi
İndirme ayarları eklendi
2 kat hız eklendi
Altyazı hizalama ve gruplama düzeltildi
Çıkarıcılar güncellendi
Kullanıcı arayüzü güncellendi
Umduğumdan daha çok şey yapılmış helal olsun.
Şu canlı kanallar için listeleme özelliği gelse daha iyi olacak. Kanalı seçip oynat tuşlayıp açmak ve 2 kere geri tuşlayarak çıkmak yoruyor.
-
-
Güncelleme üstüne yeni güncelleme
Neden güncelle dediğimiz halde kendisini güncellemiyor. Linkte bulamıyoruz birde
Kendi kendini güncelliyor.
Ayarlar
Güncellemeler
Apk kurucu Eski seçiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Null Subtitles hatası alan var mı? Opensubtitles'ı ayarladım, internetten yükle deyince altyazı buluyor ancak filme eklemiyor. Altyazı yok diye hata uyarısı veriyor. Uygulamayı kaldırdım, tekrar kurdum, beta değil stabil sürümünü kurdum, tüm verileri temizle vb. yaptım ancak bir türlü düzeltemedim.
Edit: Yeni bir opensubtitles hesabını ikinci hesap olarak ekleyince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 27 Temmuz 2025; 23:1:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X