TOD uygulamasından, iPad üzerinde izledim. Çok sorun yaşamıyorum yayın açısından. |
|
Ben ücretsiz bi platformdan izliyorsunuz sandım. tod üyelik istiyor. |
Max McLaren vs Ferrari çekişmesi zevkli olacak diye umuyorum. Hamilton'da Piastri'ye kendi evinde yer değiştirin denmesi hoş olmadı. Son bir tur kala Mercedes'e tamamen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 24 Mart 2024; 8:25:47 > |
''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.'' Mehmet Akif Ersoy (1913) |
Ham da motor arızasıyla gitti Sıra Alonso"da |
İnanmak yeter.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Mart 2024; 8:25:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Performansı araçta sorun olduğu için iyi değildi zaten. Bence Max'ın +15-20 saniye fark açıp bitirdiği yarışlardan eğlenceli geçti. Piastri'nin kendi evinde takım emriyle podyumdan olması üzdü ama. |
''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.'' Mehmet Akif Ersoy (1913) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
|
Sainz abim aracı hızlandırmak için epilasyon yaptırdı yetmedi gidip apandisti aldırdı ne yaptı etti yarışı kazandı |
Alonso, Russell'ın kazasında brake test yaptığı için suçlu bulunmuş. ![]() Resmi: Alonso, Russell'ın kazasından dolayı 20 sn ceza aldı! https://tr.motorsport.com/f1/news/resmi-alonso-russellin-kazasindan-dolayi-20-sn-ceza-aldi/10591105/ |
|
Araçları hızlı değil. Beceriksiz perez hiçbir şey yapamıyor. Max tamamen kendi yeteneği ile 15-20 saniye fark atıyor. Aynı araç perezde de var. |
Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|