|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 24 Ekim 2025; 20:51:38 > |
|
kaçıncı siparişim olduğunu saymadım. ailem dışında eşe dosta da defalarca sipariş verdim ve memnun olmayanı yok. marketten ordan burdan bal alıp bu balın tadına bakanlar "daha önce bal yememişiz" diyor. yeni sezon balından 5 kavanoz aldım. çam aroması daha belirgin, tadı güzel. cam kavanoza geçtiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. ne kadar gıdaya uygun olsa da plastik insanın içini bir tedirgin ediyor, ama camla bu endişe tamamen kalktı. paketleme her zamanki gibi özenli, iletişim mükemmel. kargoları da sanırım sürekli takip ediyorlar çünkü şiimdiye kadar verdiğim her siparişte, teslim edildiği gün "kargonuzu aldınız mı, ürünle ilgili bir sorun var mı?" diye soruldu. bu durum ürünlerinin arkasında durduklarının ve memnuniyete odaklandıklarının kanıtı. kalite ürünleri var, güven var, memnuniyet var… ne duruyorsun, helva yapsanaya bağlayalım forumda ilk alışveriş yapanlardanım hiç çizginizi bozmadınız aynı şekilde devam. hayırlı akşamlar. |
|