Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.859
Cevap
39
Favori
71.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @medcezir55 firma yetkilisine özelden bildirirsen destek olabilir.

genel olarak fatura sorunları çözüldü diye biliyorum

• GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

15mayısta bir borç daha görünüyor,

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

dekont ödeme tarihi 07-05-2024

8Şubatta aboneliğim başladı ilk ay peşin ödememi yaptım,

7gün önce bir fatura çıktı ödedim birkaç gün önce bir fatura daha çıktı, gigaspeed ile görüştüğümde borcunuz yok sistemde hata var demişlerdi şimdi ise borcunuz var diyorlar,bir yanlışlık olabilirmi? @gigaspeed

• 2.ayda abone olduysam toplam 3 fatura çıkması gerekiyor mayısla birlikte 3ünüde ödedim 4.fatura neden? @gigaspeed

• tekniking kullanıcısına yanıt

4 fatura çıkması normal. Ön ödemeli sistem; Şubat, Mart, Nisan, Mayıs. 4. fatura Mayıs'ı ödediniz galiba. Ama sistemde ödenmemiş gözüküyor. Hata var. Ayrıca ilk 3 faturada Nisan olarak gözüküyor; orada da hata var. Sistemde ki hata nedir bende anlamadım.

Sistemi düzeltelim derken; muhallebiye döndü iyice. 

• evet tüm faturaları ödedim mayısta 2adet fatura çıktı anlamadım ne yapmaya çalıştıklarını

• Merhaba,

Sayın abonelerimiz, faturalarla ilgili yaşadığınız problemlere açıklık getirmek isteriz. Sistemimiz ön ödemeli olduğundan dolayı, yanlış anlaşılmalar oluyor. Ön ödemeli sistemde ödeyip, kullanırsınız. Yani, yeni fatura çıkması normaldir. Örneklendirmek gerekirse: Şubat ayında abone olmuş bir kullanıcıya şu ana kadar 4 fatura oluşması gerekir. Şubat ayında abone olduğunda ilk ödemeyi yapar ve kullanmaya başlar abone. Mart, Nisan ve Mayıs ayında da yeni faturalar oluşturularak, 4 fatura tamamlanır. Hesaplamalarınızı bu doğrultuda yaptığınızda, hatalı olduğunu düşünüyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla

Sistemi güncellerken; sistem otomatik yeniden faturalandırma mı yapıyor acaba? Mayıs'ın ödemesini yapanların çıkan 2. faturası otomatik silinmesi lazım. Aboneyi strese sokmak nedir?

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

mayıs ayında 2 adet fatura çıkardınız sebebi nedir?

• açık söylemek gerekirse hoş bir durum değil,önce ödenmemiş faturanız yok dediler sonrada 1det ödenmemiş faturanız var dediler.

Hocam sen 4 fatura ödedin; 5. fatura mı çıktı yanlış anlamadıysam.

Merhaba,

Fatura sistemimizdeki problemden ötürü Nisan ayı içerisinde fatura yansıtılamadı. Mayıs ayı içerisinde ise 2 adet fatura yansıtıldı. Dilerseniz abone numaranızı özel mesaj ile gönderin, aboneliğinizi inceleyip, detaylı bilgi sağlayalım.

Saygılarımızla
  • Açıklamaları daha önce yaparsanız; kafa karışıklıklarını engellemiş olursunuz. 2 fatura görünce abonenin tepki vermesi doğal bir durum.

• Hocam karmaşa 1 ay fatura kesilmedi sonra kesilmeyen ay yerine firma haklı olarak fatura çıkarttı

olay çok abartıldı

bedavadan az fazlasına 2 paket sigara parasına 1 ay internet kullanıyoruz onada carlıyoruz ayıp değil mi  

• RedMinner kullanıcısına yanıt

İletişim ve bilgilendirme eksikliğine bağlı problem gibi. Her firmada sorun olabilir; mesele derin değil sığ mesele. Bilgilendirme önceden yapılsaydı forumdan veya özelden abonede faturanın nedeni anlar; tepki vermezdi. Fiyat yönünden söylenecek birşey yok; bu devirde bu fiyat 1 porselen fincan sütten kahve fiyatına. O bile 200 TL yahni.GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

Cırcır böceği misin sen? GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 21 Mayıs 2024; 7:55:28 >
  • RedMinner kullanıcısına yanıt

sizin firmayı ölümüne savunmanızı anlamadım,her konunun içindesiniz sorun yaşasanızda yaşamasınızda her konuya müdahil oluyorsunuz, farklı uğraşlar mı bulsanız kendinize?

• @gigaspeed. 2 gundur sorun yasiyorum dun ariza kaydi actim aksam Uzeri internet geldi gece 03:22 de yine gitti ve hala yok sabahtir 2 defa ariza kaydi actim kapatildi mh aradim bildirdim hala cozum yok nerdeyse 16 saat oldu duzelmeyecekmi sorun bilgilerim bu. Abone Numarası
    2403065
  • sarigol45 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bölgenizde altyapı ile alakalı problem bulunmaktadır. Türk Telekom ekipleri bu konuda çalışmasını devam ettirmektedir. Bizde çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

şahsınıza cevap verdiğimi hatırlamıyorum

Meyve veren ağacı taşlamıyorum gölgesinde serinleyip meyve yiyorum.

bu arada benim de 2 adet faturam çıktı geçen ay çıkmamıştı ödedim geçtim.

• Merhaba Gigaspeed Bugun 500 Mbps Basvurdum Sabahtan. Tüm Evrakları Mail gonderdiler imzalayım scan edip gonderdim. Oğleden Sonra Türk Telekom ekibi beni aradı ve hemen bağladı. Umduğumdan hızlı ilerledi iş. Bilmiyorum Bulunduğum Bolge Kocaeli ondamıdır ama cok hızlı bağladılar. Ben Geçiş yaptım. Normalde Netspeed VDSL'dim Gigaspeed 500 Mbps Fiber'e Geçiş Yaptım. Aylık 439 TL Bunun dısında herhangi bir aktivasyon ve kurulum ucreti vermedim. Sanırım Türk Telekomdan gecenlere bu şekilde oluyor. İlk izlenimim olumlu. Ama Bakalım 1-2 ay kullanınca belli olacak kesilme vs. Ama su an icin tavsiye ederim. Umarım Herkes icin hayırlısı olur. Sadece Sunu farkettim 500 Megabit olsan Mesela Her site sana 500 Mbps saniyede 60mb/s indirme izin vermiyor mesela epic'den oyun indiriken sonuna kadar kullanıyor. Steam 40-50 Mb/s geziyor yani her sitenin bant genişliği sizin hızınızı belirliyor. Cuma Gunude nasipse evrakları Kocaelinde olduğum icin elden teslim edeceğim Firmaya. Hayırlısı olsun herkes icin

Telekom TP-LINK EX20 AX1800 Modem getirdi.

Gpon'da ZTE Marka

İlk izlenimim olumlu.

• pilgrimage P kullanıcısına yanıt

Ping değerleri nasıl şu an? Superonlinedan geçmeyi düşünüyorum. Online oyunlar için iyi mi sizce?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.