Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.686
Cevap
144
Favori
118.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anladım doğru ben hiç kapatmıyorum güncelleme gelincede yeniden başlat diyor bende yeniden başlatıp devam ediyorum.. dediğiniz şekilde denim bu sefer de. teşekkürler....... şimdi gidip direk kapatıp açtım yeni arayüz geldi v78 ama sorunlu gibi gerçekten. menüden direk ayarlar yada dosyalar tıklayınca çalışmıyor. belkide v79 da çözmüşlerdir.arada yeniden başlat demek lazım. instagram ise meta mağazada güncelleme yok 3d gelmemiş oda belki sonra gelir. teşekkürler tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 30 Haziran 2025; 15:25:8 >
  • Arkadaşlar link kablosu alacağım. İki tarafı Usb-c olan mı alayım yoksa ucuz olan usbc-usba alanı mı alayım . Bilgisayarda her iki giriş te var. Farkı varmı . Önereceğiniz kablo var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozan-gios-koseoglu kullanıcısına yanıt

Bilgisayarda görüntü olarak ikisi de olsa da farklı olabilir. Alacağınız kablonun en az PD destekli USB 3.2 Gen1 (5Gbps) yada gen2 (10Gbps) olmasına dikkat edin. Bilgisayarınızın da bu port hızlarını desteklediğinde emin olun.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Marka olarak örnek var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • v79 arayüz değişmiş harici yüklediğim uygulamarı nasıl bulacağım? quest game optimizer bile gözükmüyor. arayüz güzel olmuş ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebegen -- 3 Temmuz 2025; 3:27:5 >
  • beyler ortak olarak slr account alabiliriz. max 3 kişi düşünüyorum aylık 25 dolarlık abonelik ile deneme yapabiliriz. eğer banlanma gibi bi durum olmazsa 102 dolarlık senelik paketi alabiliriz. dm den yazabilirsiz alımı ben yapacağım

• hasanswf2 H kullanıcısına yanıt

o ne ki?

• v79 arayüz değişmiş harici yüklediğim uygulamarı nasıl bulacağım? quest game optimizer bile gözükmüyor. arayüz güzel olmuş ama

Edit çözümü buldum. yazmaktanda linki bırakıyorum v79 da sorun yaşayanlar deneyebilir. ben akşam deneyeceğim.

• emrebegen E kullanıcısına yanıt

yetişkinlere yönelik vr sitesi olur. deovr ile kusursuz çalışıyor. genelde videolar 8k 120fps. deo vr ile trailerları izleyerek deneyimleyebilirsin. google'a "slr deovr" yazarak açılımını görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 4 Temmuz 2025; 14:49:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anagan79 Meta quest resmi mağazasında, ücretsiz olarak VR Android File Manager uygulamasını eklemiş. Cihaz üzerinde APK kurmak isteyenlere alternaif.

meta.com/tr-tr/experiences/vr-android-file-manager/30190346343943982/

• V78 guncellemesi sırasında yazılım hatası vererek beni zorunlu olarak fabrika ayarlarina donmemi istedi.sıfırdan kurulum yaptım.v78 hala kurulu değil.tekrar kurmayı denersem tekrar hata verirmi acaba.birde bilinmeyen kaynakları nasıl aktif ediyorduk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rifat16 R kullanıcısına yanıt

Dilediğiniz yazılım versiyonunu indirin.

cocaine.trade
    Quest 3 .zip Firmware Update Archive
    https://cocaine.trade/Quest_3_firmware

Meta'nın yazılım güncelleme sayfası ile güncelleme yapın. Her tarayıcı ile uyumlu değil. Sorun yaşarsanız başka tarayıcı deneyin. Olmazsa cihazı yazılım yükleme modunda başlatıp yükleme de yapabilirsiniz.

meta.com/tr-tr/help/quest/software_update/?view=prepare

https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Temmuz 2025; 17:30:14 >

• Tamamdır bir daha deniycem tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Quest Games Optimizer programında uygulamayı güncellerken ekran siyah oluyor ses var.başlığı kapat-aç yapmadan normale dönmüyor.Quest Games Optimizer in güncellemesinide yapmamış oluyor.fabrika ayarlarına dönmeden evvel sorun yoktu.uygulamayı güncelleyemiyorum

• 2. el almayı düşünüyorum, dikkat etmem gereken bir şey var mı?

• pssmst kullanıcısına yanıt

lenslere dikkat etmen lazım hocam çizik vb olmaması lazım. onun dışında çalışyıor olması yeterli . fiziksel kontrol şart sadece.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler, lensler normal dışardan gözle bakınca çizik olup olmadığı anlaşılıyordur herhalde.

• pssmst kullanıcısına yanıt

rica ederim. anlaşılır ama sizin yerinizde olsam yakar ve gökyüzü gibi arka fonu tek renk olan yerlerede bakarım. hır kullanmadı ise çizik olması zor zaten

• Mağazadaki Xbox uygulaması güncellendi. Eğer cihazınızda yüklüyle güncelleniyor ama bu şekilde ödülü alamıyorsunuz. Zaten mağaza sayfasında da kaldırıp tekrar kurun diye belirtmişler.

Kaldırıp tekrar kurduğunuzda karşılama ekranı geliyor ve size "1 ay Xbox Gamepass Ultimate kodu" hediye veriyor. Bu kod yalnızca daha önce hiç gamepass kullanmamış hesaplarda çalışıyor. Kodu e-mail olarak alıp başka birine de verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 12 Temmuz 2025; 8:27:23 >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.