O fiyata veren yerler var, kampanya yaptım demese daha samimi olur muş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu Bayram İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (20. sayfa)

-
-
Huaweı Ac 22 Kw Elektrikli Araç Şarj Ünitesi (Rfıd'li) - SCHARGER-22KT-S0
25.919₺
app.hb.biz
Huaweı Ac 22 Kw Elektrikli Araç Şarj Ünitesi (Rfıd'li) - Fiyatıhttps://app.hb.biz/332JvdxaTEa0 -
Shell'de Akbank karta %50 iade diyor (1000 liraya kadar)
www.shell.com.tr
Shell Recharge Kullanıcılarına Özel Akbank kredi kartları ile Yaptıkları Şarjlamalarda: %50 İade Fırsatı | Kalitesiyle Güven Veren Shell Hep İleridehttps://www.shell.com.tr/suruculer/shellden-avantajli-kampanyalar/shell-recharge-uygulamasi-kullanicilarina-ozel-akbank-kredi-kartlari-ile-yaptiklari-sarjlamalarda-50-iade-firsati.html -
Shell kahve kampanyasi da var ama yok.
ona aldanip kahve ucretsiz olan yere gideyim diye yolunuzu uzatmayin. Cunku kampanya aktif gozukse de kahve kampanyasi yok.
Onun disinda sorunsuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akbank Mobil > Kampanyalar ekranından kampanyaya katılman gerekir diyor ama Kampanyalar sayfasında bu kampanya yok ...
-
Yolda kahveyi Yusuf'tan alıyorum 50 TL
Şehirde ise şoktan alıyorum 25 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler . yakında seyahatim olacak, istasyon sayısı sınırlı olsada işe yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utaritli26 -- 23 Temmuz 2025; 10:1:34 > -
Senin için sayfasında en alttan tüm kampanyalara girince gözüküyor.
Ayrıca katılan istasyonlarda Trugolu istasyonlar da mevcut. Onların fiyatı 11.82/2=5.91.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 23 Temmuz 2025; 11:0:43 > -
Teşekkürler.
Ben de şu şekilde ulaştım :
İlgili kampanya "Kampanyalar ve Fırsatlar" sayfasında "Tüm kampanyalar" seçince görünmüyor. Önce "Avantaj ve Kampanyalar" yanındaki "Tümü" linkine tıklayıp, açılan sayfada "Tüm Kampanyalar" seçildiğinde kampanya görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 23 Temmuz 2025; 16:13:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X