< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 19 Mayıs 2024; 21:27:11 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çankaya/bahçelievler bölgesi için servis numarası verirseniz sevinirim., < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selam Bodrum gibi kireçli suyu bol olan yerlerde de kullanımınve filtre değişim zamanlarında bir farklılık oluşuyor mu, buralardan satıl almam mümkün mü? Montaj için servise ihtiyaç varmış kendim denyapabilirmiyim kolayca gibi sorularım olacak. Almayı düşünüyorum yanıtınızı bekleyeceğim. Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 22 Mayıs 2024; 23:37:56 > |
Bahsettiğiniz bu pompalı model ve filtresi 8ay giden model hepsi birarada olan bir ürün varmıdır? Fiyatı yada linki varmıdır sizden rica etsem? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim sağolun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kampanya olursa bilgilendirir misiniz? teşekkürler |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 23 Mayıs 2024; 22:58:3 > |
bu ürün; Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/spring-water/11-asamali-12-litre-tankli-su-aritma-cihazi-p-68398325Bu ürünü nisanda 4800tlye aldım, yakın fiyatlarda kampanya olursa 2. alacağım |