Evet. Canlı kalkan olarak kullanıyorlar hatta yetmiyor ölülerinden de nemalanıyorlar. Acıların çocuğu olmuş Hamas ... Yersen. HAMASet sakıncalıdır ... |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (857. sayfa)







-
-
-
"Küresel Kararlılık/Sumud Filosu" gelişmeleri:
quote:
İsrail'in ablukasını kırmak için 44'ten fazla ülkenin desteğiyle oluşturulan Küresel Sumud Filosu'na bağlı tekneler İspanya'nın Barselona kentinden Gazze'ye doğru yola çıktı. Ardından İtalya, Yunanistan ve Tunus'tan Akdeniz'e yelken açacak olan 20 kadar tekne ve 300'den fazla aktivist, sanatçı, politikacı, doktor ve gazeteci ile Gazze'ye doğru yol alacak. Dünyanın birçok noktasından desteklerle yola çıkan aktivistler, önce Barselona Limanı'nda basın toplantısı düzenledi.
birgun.net
Gazze için Sumud Filosu'na bağlı 20'den fazla gemi İspanya'dan yola çıktı: "Sessizlik, bombalar kadar öldürücüdür"https://www.birgun.net/haber/gazze-icin-sumud-filosu-na-bagli-20-den-fazla-gemi-ispanya-dan-yola-cikti-sessizlik-bombalar-kadar-oldurucudur-650101
Ekleme:
euronews (Türkçe)youtube
Flotilla, Gazze ablukasını kırmak için Barselona’dan yola çıktıhttps://www.youtube.com/watch?v=WUFbClfBvZg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 1 Eylül 2025; 16:58:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ortak yönünü ağzından çıkar öyle konuş, anlaşılır olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klişesin : Bir sonraki cümlen duruşun ifaden " korkuyorsun" olacak defalarca yapıyorsun.
Bence burada klinik tanım olan " yansıtma " yapıyorsun.
Aynaya bak.
Haberin olsun kendimle barışığım izah etmekten de bıkıyorum gerçi.
-
Daha önceki ifadesini aktarmıştım daha kapsamlısı da varmış işte :
gazete oksijen
İsrail Genelkurmay Başkanı Zamir: Hamas’ın yönetici kadrosunun büyük bölümü yurtdışında ve onlara da ulaşacağızhttps://gazeteoksijen.com/dunya/israil-genelkurmay-baskani-zamir-hamasin-yonetici-kadrosunun-buyuk-bolumu-yurtdisinda-ve-onlara-da-ulasacagiz-250422İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir, Kuzey Komutanlığı’nda açıklamalarda bulundu. Zamir, İsrail ordusunun "tüm alanlarda" tehditleri hedef almaya devam edeceğini belirterek, "İsrail ordusu, tüm alanlarda her zaman inisiyatif ve operasyonel üstünlükle saldırgan bir şekilde hareket ediyor" dedi.
Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları’nın Sözcüsü Ebu Ubeyde’ye yönelik saldırının İsrail ordusunun Yemen, Lübnan, Suriye ve diğer ülkelerde gerçekleştirdiği bir dizi önemli saldırının devamı olduğunu aktaran Zamir, "Hamas’ın yönetici kadrosunun büyük bölümü yurtdışında ve onlara da ulaşacağız" dedi.
İsrail Savunma Bakanı Israel Katz ve İsrail ordusu, Ubeyde’nin dün Gazze Şeridi’ne düzenlenen saldırıda öldürüldüğünü öne sürmüştü. Hamas, henüz Ubeyde’nin akıbetiyle ilgili açıklama yapmadı.
-
Bir yahudi olarak soykırıma uğramış atalarım adına bu soykırımı durdurun diyor. Bir daha asla diyorlar. Işte bu ya. Budur. Helal olsun bu insanlara. Insanlığın, vicdanın dini, ırkı, milliyeti olmaz. Zulüm zulümdür; kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın karşısında durmak gerekir. Gerisi hikaye.
video.haber7.com
Savaş suçlusu emekli general Padan'a ABD'de soğuk duş! İsrail askerleri için para topluyorduhttps://video.haber7.com/video-galeri/333704-savas-suclusu-emekli-general-padana-abdde-soguk-dus-israil-askerleri-icin-para-topluyordu -
Desene kimilerinde bir Yahudi kadar bile insaf yok...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Canlı kalkan olarak kullanıyor diyorsun ama o sivillere ateş açan, "kalkanı delen" İsraile methiyeler düzüyorsun. Nasıl olacak bu iş?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takıntılı birisin, belli oluyor.
Daha fazla üstüne gelmeyeceğim.
Hayat güzel, yaşamana bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçeği bulma ve anlama takıntısı belki denilebilir.
Bu tür ifadeleri benzerini ben de sana yansıtma da kullandım. Kendini biliyorsan sorun yoktur.
-
Dostu Trump!
quote:
İsrail basınının aktardığına göre Başbakan Binyamin Netanyahu, İsrail Kabine toplantısında, "Başkan Trump bana kısmi (esir takası) anlaşmasından çekilmemi söyledi. Tüm gücünle (Gazze'ye) gir ve bitir dedi" açıklamasını yaptı.
birgun.net
Trump'tan Netanyahu'ya: Tüm gücünle Gazze'ye gir ve bitirhttps://www.birgun.net/haber/trump-tan-netanyahu-ya-tum-gucunle-gazze-ye-gir-ve-bitir-650125
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gazetecilik...
quote:
"İsrail ordusunun Gazze'de gazetecileri öldürme hızına bakılırsa, yakında sizi bilgilendirecek kimse kalmayacak."
Dünya genelinde 250’den fazla medya kuruluşu, İsrail ordusunun Gazze’de gazetecileri öldürmesini protesto etmek için bugün ana sayfalarını ve yayın akışlarını kararttı.
Uluslararası basın tarihinde bir ilk olan eylemi, Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF), Uluslararası Gazeteciler Federasyonu (IFJ) ve küresel kampanya hareketi Avaaz organize etti.
...
...
...
bianet.org
Dünya medyası İsrail'in Gazze'de öldürdüğü gazeteciler için ekran kararttıhttps://bianet.org/haber/dunya-medyasi-israil-in-gazze-de-oldurdugu-gazeteciler-icin-ekran-karartti-311025
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seninki bahane takıntısı, gerçeği anlama takıntısı değil.
Gazze’de yıkım var, çocuklar ölüyor, insanlar açlıktan kırılıyor diyoruz, sen her defasında hamas bahanenle bunları çürütmeye çalışıyorsun.
Hamas’a bağımlı olmuşsun farkında değilsin. Yakında başın ağırsa, kabız olsan hamas’tan bileceksin. Aman dikkat diyorum, bağımlılık kötü şeydir, dikkat et.
-
Kesinlikle. Hamas'a duyduğu nefreti Netanyahu'ya duymuyor, İsrail'e duymuyor, siyonizme ve siyonistlere duymuyor! Hatta tam tersi Hamas'tan nefret ettiği kadar İsrail ve Netanyahu'ya sevgi besliyor. Ne olacak böyle smart?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gazzeye uzanamiyorsa yardim elin ülkenin tüm kapilarini, limanlarini, havasahasini soykirimci katillere kapat. Turist olarak gelseler bile ülkeye sokma. Cifte vatandas olupta Soykirimci ordusunda görev alanlari vatandasliktan cikart sinirdisi et.
-
Damavand Dağı, İran ve Batı Asya'nın en yüksek zirvesi, Asya'nın en yüksek yanardağı ve Doğu Yarımküre'deki en yüksek 3. yanardağdır (Kilimanjaro Dağı ve Elbruz Dağı'ndan sonra).
Yaklaşık 7.000 yıl sonra dün bir miktar duman ve gaz saldı.
Eski Pers edebiyatında Damavand'ın patlaması, ülkeyi adaletsiz yöneticilerden geri almanın sembolüdür.
reddit
From the geography community on Reddit: Mount Damavand in Iran has released some smoke yesterdayhttps://www.reddit.com/r/geography/comments/1my85jz/mount_damavand_in_iran_has_released_some_smoke
-
en.wikipedia.org
Relations between Nazi Germany and the Arab world - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_world
-
Smart bildiğin arz-ı mev'udcu; yani vadedilmiş topraklar inancını benimseyen biri ve zaten irak'la ilgili ve türkiye'ye üstü kapalı tehdi de bunu apaçık gösterdi.
Zaten sonuçta bir insan, bir tartışmaya belirli bir pozisyonu savunarak, yani müdafaa ile başladığında, beyninde öyle psikolojik bir mekanizma tetiklenir ki, o ilk yorumuyla aslında kendine ve etrafındakilere ben bu tepeyi ne olursa olsun savunacağım demiş olur.
Oysa bizim meselemiz tepe değil, insanlık ama o buncağızı bir anlasa yetecekken, hedeflerine ulaşamayacaklar diye hoşafına bahane üretiyor, çünkü o hamas bahanesini elinden kaptırırsa, ellerinde sadece dünyaya karşı savunamayacakları kitapları kalacak ve tam da bunu bildiği için hamas'ı bir türlü bırakamıyor.
Kısacası yapcak bir şey yok... Adam bildiğin arz-ı mev'udcu.
-
Erin Molanyoutube
For anyone who wonders why… Why I use my voice to fight terrorism and stand for the victims of it… Why I bother - with ALL the blowback, threats, risk - when I live far away and might not seem directly affected… THIS is why… I watched this video - and nearly an hour more of raw footage from that day - a year ago now - and it will never leave me. These terrorists embody evil in a way I didn’t believe possible before - and they cannot be allowed to exist. Ps - this is one of the LEAST graphic videos from Oct 7 - can you imagine. Israel is not in Gaza ‘seeking revenge’ - I would NEVER support that… they have no choice?!? Could you live next door to this evil? The terrorists are STILL in POWER - STILL have HOSTAGES - and have publicly promised to carry out another OCTOBER 7 the very FIRST chance they get. Every child born deserves peace - those born in Gaza will never have it whilst Hamas survive… Destroy Hamas - Save Them PS - this terrorist ideology isn’t confined to the Middle East - it’s EVERYWHERE - so whilst it might seem far away - it’s not. Imagine if it were you… your family… your kids… The only way to help ALL kids in this region - including those in Gaza - is to destroy the terrorists responsible for every second of suffering.https://www.youtube.com/watch?v=3A0rtLstN0Q&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X