Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: techo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
38.080
Cevap
618
Favori
1.885.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
Giriş

S23 ultraya bulamıştım onda da kullanmadım. Güneş altında çaprazda bakınca bissürü çizik olduğunu gördüm. 7 aylık telefondu.

S24 aldım bunda a aynısı olsun istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uyguladıktan sonra tekrar parmak izinizi tanıtmanız gerekiyor. Tüm koruyucularda böyle.

Samsung un orijinal yansıma önleyici koruyucusunu kullanıyorum çok memnunum Amazon Germany den 1100tl ye almıştım ikili paket.

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Spigen kullanıyorum bir problem yok. Uyguladıktan sonra her parmağı tekrar ikişer kez kaydetmek öneriliyordu yönergesinde yaptım ve sorun yaşamadım hiç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Kapaklı noname deri klıf aldım camda ekran koruyucu yok, bu parayı veriyorsak ekranı hissetmek lazım. İşim ofiste olduğu için çok risk yok. Masada duruyor telefon. Ekranda çizikcalan yok. Bı iki kere de yüksek olmamak kaydı ile düşürdüm. Hiç sorun yok

Ben de bir sene civarı koruyucusuz kullandım hiç çizik yoktu ama olefobik kaplama kalktığı için koruyucu taktım ben. Alttaki video benim

https://www.youtube.com/watch?v=qRuFdUgkjNs

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Son güncelleme ile batarya süresinde olumlu yönde değişim gördünüz mü?

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    ben gördüm galiba

Son güncellemeden sonra pil performansı arttı bende de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazlama66 -- 1 Kasım 2025; 11:10:37 >
  • Selamun aleyküm reisler One UI 8 güncellemesinden sonra mikrofon sorunu yaşayanlar oldu mu ? Benim cihazda tuhaf bir şekilde mikrofon sorunu yaşıyorum. Sosyal medya uygulamaları olsun, telefonun kendi ses kaydedicisi olsun farketmeksizin ses kaydı aldıktan sonra dinlediğimde kötü bir performans elde ettim. İlginç bir şekilde kamerayı açıp video kaydı aldıktan sonra videoyu izledim ve sesi cam gibi kaydetmişti. Aklıma geçmişte bir olay gelmişti ve o yaşadığım kötü tecrübeden sonra aklıma 2 seçenek geldi. Ya mikrofon arızalandı ya da yazılımsal bir sorun mevcut. Gönül ister ki sorun yazılımsal olsun. Donanımsal ise tekrardan can sıkıntısı çekeceğiz gibi görünüyor...

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

İu7 gözüküyor halen bende.

Samsung S24 Ultra
    Honda CBR 650 F
  • KinZhull kullanıcısına yanıt

Soruyu biraz daha açsam daha iyi olurdu sanırım hocam. Samsung'un güncelleme politikasını eleştirenler de çıktı biliyorsunuz. Bu donanımla nasıl 7 yıl güncelleme verilecek diye. Dolayısıyla kullanıcılara olan sorum sizce bu telefon 5 yıl daha sıkıntısızca kullanılabilir mi gibi bir soru olacaktı.

Bir de malum Kasım ayına geldik sizce bu telefon için sıcak fırsat denebilecek alım fiyat aralığı nedir?

Fiyatına yorum yapamam indirim takip eden birisi hiç olamadım maalesef donanım ve yazılım kısmına gelirsek 7 yıl güncelleme olayının 2 senesi doldu sayılır kalan 5 yıl daha güncelleme tabiki alır ama 5 sene sonunda cihazın bu günkü premium dönemi kalmaz şahsi fikrim o tarihte bile bir çok cihazdan iyi durumda olacağı yöndedir

Samsung S24 Ultra
    Honda CBR 650 F
  • Hasilyus H kullanıcısına yanıt
    50 k altına düşerse alınır şahsi görüşüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Poco x3 nfc var evde bi tane android 10 ile gelmişti custom rom ile android 16 kurdum gayet akıcı çalışıyor. Snapdragon 732'li orta alt seviye bir telefonda bu oluyorsa 8 gen 3'lü s24 ultra 10 büyük android alsa altından kalkar diye düşünüyorum güncelleme konusu böyle. Geride kalan özellikleri daha çok kamera vs gibi donanımları olacak 7. senenin sonunda tatmin etmeyecektir ki şimdiden yavaştan geride kalmaya başladı bile.

• 
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.