YUNUS EMRE BAŞKAN hariç herkes gidecektir finalde salonda tedrisat hazır bulunacaktır müsterih olunuz ![]() |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2580. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Uçan adam Sabri bir tek senin kardeşin tek başına çocuk büyütmüyor. Sıktınız artık!
-
bu hayatta ben kardeşime en büyük yatırımı onu dövüşçü olarak yetistirerek yapmam, edepli sakin akılcı kararlar vermesini saglayarak yaparim, psikolojik tahrige boyun egen kaybeder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarışmacıların Sema'nın gitmesini umursama seviyesi:
sadece semihyoutube
💼 iş birliği için dm https://www.instagram.com/smh_akrs57/https://www.youtube.com/watch?v=-z2y-lCa4WQ -
Seda sus git kardeşinin yanına
-
Alerjisi yoksa oturabilir. Babam ile petekleri alırken kıyafete rağmen 3 tane sokmuştu beni. Bir şey olmadı.
-
Aysunun kadar olmasa da iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
-
“Şiddet olayını meşrulaştırmak” değil bu arkadaşlar.
Fiziki müdahaleyi sözler doğurur.Durmadan ağır sözler söylendi. Hakarette, fikizi müdahale kadar kabahattir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hakan kes lan.
-
pınar sadece sedayı değil tüm mavi takımı kudurtmuş hadi bakalım demet akalın
-
Hakan dolduruyor Seda'yı patlayacak şimdi. Sus be kardeşim!
-
Çöpeyna
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sema istanbula gizem potaya
Hakan a bütün taktiklerini biliyor pınarın
işte doğurmayacak dostum
fiziki müdahalenin hiçbir haklı gerekçesi yoktur
evet kabahattir ama fiziki müdahale kadar değildir o sınırdır sınırı aşan kaybeder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PATATES, burası PANORAMA değil be gülüm...
-
Tv8 sitesindeki canlı yayında ileri geri sarma özelliği kaybolmuş birden
Sema ilerleyen günlerde çok daha iyi olacaktı,Nagihan klasmanı seviyesinde iyi bir kadın yarışmacı. Pınar açılmasına fırsat bile vermeden diskalifiye edip yolladı, işte buna saygı duyarım #pınarhaklıymış #seniseviyoruzacunılıcalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X