Sahra elenecek kalan 3 lü Turabi-Sercan-Özgür gibi 3lü düello yapacak sona kalan sonraki kız elemesinin adayıyla son bir düello atacak herhalde. |
Bildirim
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
Sahra elenecek kalan 3 lü Turabi-Sercan-Özgür gibi 3lü düello yapacak sona kalan sonraki kız elemesinin adayıyla son bir düello atacak herhalde. |
Begüm yoga yapıyormuş, bir halta yaramadığı belli parkurdan bile kazulet gibi geçiyor. İki atış yap daha iyi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 15 Şubat 2024; 4:37:59 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Büyük ihtimal öyle bir şey olur. Yarın 3 lü yarışma izliyebiliriz.ilk 5 kurtarır hesabı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Keşke şu 22 deki gibi herşey serbest olsa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
22 de dediğin topluca yastık savaşına girip 2 3 gazi verdikleri oyun mu. Uğur Pektaş falan gitmişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankete çok zamandır bakmamıştım. Turabi gittikten sonraa atanmamış turabi almış liderliği. Ama daha ilginci Sahra ya kimse çakmamış Yani gitse de anket etkilenmiyor. |
yok o 2020'de olan birilerinin kaşı falan açılmıştı benim dediğimde baya sakatlık olmuştu diye hatırlıyorum belki 2021'dir. |
Sahra diyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
aydolu net akıllı ol |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |