Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.826
Cevap
546
Favori
1.049.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet hocam sağ salim gidip geldik çok şükür hemde 4 aile :) bu sene alkoller bi tık kalite olmuş işte

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi tarihlerde nasıl bir ödeme koşuluyla ne kadara aldığınızı paylaşır misiniz rica etsem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt

Böyle tecrübeli ve yok gösterebilecek kişileri kaybetmemiz çok kötü. İnşallah tez zamanda gelir.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam size teşekkür ederim, sizin yazınızla aldım bende %25 ön ödeme ile. Sibel hanım ismi sayesinde:)

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek.Size de ailenizle birlikte şimdiden iyi tatiller dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Ben geçen sene kalmıştım ama hep parasıyla gittim hocam. Nasıl istiyoruz bunu ücretsiz, seneye isteyeyim  

Hocam oteli araştırdınız mı tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benimde radarımda 15-19 Haziran 21500e geliyor %25 ön ödeme ile mantıklı geliyor gibi

• herpes33 H kullanıcısına yanıt
    İşin aslı ben ramazan bayramı için fiyatı uygun geldiği için aldım. 4 gece 2 yetişkin 2 çocuk iptal sigortasıyla 12k.
    Sıradan 1 yerde sadece oda fiyatları bile bu seviyelere yakınken çok dert etmedim.
    Merak ettiğim 1 tesisti bu bahaneyle deneyimlemiş olacağız.

Müşteri memnuniyeti olarak hediye edebilirlerse mutlu olacağımızı söyleyip rica etmemiz yeterli oluyor hocam. 4 yıldır bu şekilde rica ettim ve hep olumlu sonuç aldım.
    Ek olarak küçük dişe gelmeyecek konudaki geri bildirimlerinizle bile talep edebilirsiniz, mesela Sorgun’da et büfesiyle ilgili geri bildirim vermiştik, karşılığında steak restoranı hediye etmeyi teklif etmişlerdi.
    Ana restorana dair geri bildirimleriniz de a la carte telafisi ile mutlu ve memnun etmeye dönüşebiliyor. Daha önce de yazmıştım forumda bunları.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Burada hep konuşuyoruz. Otelleri fiyatına göre değerlendirmek gerekir diye. Alkol kullanmadığım için bu kısmı çok irdelemedim. Yemek kalitesinin çok düşük olacağını düşünmüyorum. Otel de 1 ara sentido yazıları varmış şu an yok bu durum kaliteyi az da olsa düşürmüş olabilir. Odaların yeni ve temizliğin iyi olduğundan bahsediliyor. Mini barın her gün yenilenmediği konusunu otele sordum alkol koyulmuyormuş fakat soft içecek eksiği olduğunda da alınıp odaya götürülme durumunu da problem etmeyecek bir otel olduklarını söylediler.
    Denizin dalgalı olan iskele kısmı var bir de doğal gibi duran bir dalga kıranın olduğu sahil tarafı var. Deniz de Taş ve kayalardan şikayet edenler olmuş. Sahilin dibinde olan bar ve snack leri övülmüş.

• Voyage sorgun Ekim ayı fiyatları uygun gözüküyor

Oda seçimi olarak hangisi mantıklı olur. Bungalow-kara manzaralı +1000tl - deniz manzaralı +4000tl

• root16 kullanıcısına yanıt
    Ben bungalow tercih ettim hocam, tatilyum ersin tekin youtube videosunda ayrıntılı gösteriyor kendisi de bungalowu tavsiye ediyor özellikle. Bungalow dediği 2 ve 3 katlı olan dış alan binaları. Bungalow odalar 35 m2, ana bina odalar 31 m2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 12 Ekim 2023; 15:25:43 >
  • Bodrumda bir kaç otel açıklanmış

• emirafi kullanıcısına yanıt

hangi firma?

• 2024 F/P Otel Fırsatları

• emirafi kullanıcısına yanıt
    My ella kurban Bayramında 4 gece 16.5k çıkıyor ama yorumları bayağı kötü

Üyelik varmıydı sizin

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Evet ben de inceledim şekil gayet güzel ama yorumlar oldukça kötü, takip ettiğim kadarıyla bu otel her sene ucuz çıkıyordu ama bu fiyata Bodrum'da baya rezil olabilir tatil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhaegar_Targaryen -- 12 Ekim 2023; 16:26:43 >
  • Merhaba,

Crystal Tat Beach Otel'e otelin call center üzerinden rezervasyon yaptım. 30/07-06/08 arası 2 yetişkin 1 çocuk 1 bebek olarak 53.700 TL ve 6 taksit olarak tamamını ödedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.