Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.822
Cevap
574
Favori
1.033.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle yorumları görünce port nature ye mesafem artıyor. Neyseki 2 arkadaşımız giriş yapacak fare olayını bizim için netleştirirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt

ben port natureden çok memnun kalmadım temmuz ayında çocuk altivitesi altında kapalı alanda çok yüksek sesli bir ortamda gösteri yapıyorlardı sözde benim çocuklar hiç gitmedi bile sahne yok diye 2 hafta sonra sanırım bahçeye almışlar ama olan bizim tatile oldu yemekleri güzeldi deniz uzak ve aniden derinleştiği için herkes kıyıda yüzüyordu kalabalık vardı bize verdikleri oda yandaki otelin lunaparkına bakıyordu ve akşamları ses fazla oluyyordu mylome dan 2-3 kat aşağıda bir oteldi bence bir daha gitmem

• Tetexos T kullanıcısına yanıt
    O mavi yoldan sakın gitme hocam Konya üstü gitmen daha iyi Konya da tiritçi Mithat da tirit ye devam veya Burdur’dan da gidebilirsin orada da şişçi Hasan tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslanonur -- 12 Eylül 2024; 9:43:9 >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Bedavaymış 2025 için daha açmadı sanırım değil mi ?

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Açmadı
    aradım müşteri hizmetlerini bugün yarın açıklanır dediler. Geçen yıl yaptıkları %25 ön ödeme güzelliği de bu sene yokmuş.
    Tek düşündüren denize sıfır olmamasıydı o işide sık çalışan ve klimalı servisle çözdüler.
    Sueno side denize sıfırdı fakat denize yürüyerek varmam 3-5 dk mı alıyordu.
    Servis işi daha rahat geldi.
    Tabi compact olan tesislerde denize sıfır olması artı olur.

Ben bir kere denize servis ile gidilen utopia world hotel'e gittim bir daha tövbe ettim. Tabiki herkesin bu konuda görüşü farklı.Deniz sevmeyen aile için önemsiz mesela. Denize 0 gidicem bundan sonra.

Video izlemek lazım deniz tarafındaki yeme ve içme imkanları nasıl ona bakmak lazım yyoksa barutlarda kötü hizmet olmaz

• Aynen Onur hocamın dediği gibi Konya üzerinden yeni açılan Beyşehir - Derebucak-Serik yolundan gitmeniz daha iyi olur. Konya'da tirit, fırın kebabı ve etliekmek yiyebilirsiniz. Eskiden Seydişehir- Akseki üzerinden giden çok olurdu yeni tünel açılmasıyla Beyşehir üzerinden giden çok oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

Konya Beyşehir güzergahı kullanacaksanız Beyşehir ilçe merkezini geçtikten sonra tek bir yerde dinlenme ve yakıt alma şansınız var telefon da çoğu yerde çekmiyor bilginiz olsun.Haricinde yol temiz herhangi bir çalışmaya denk gelmezseniz tünel işinizi kolaylaştıracaktr hocam.Konya şehir merkezinde ayiracaginiz vakte göre yemek festivali yapabilirsiniz;)
    Etliekmek ---- Serenade(park biraz problem),cihan pide(salaş küçük mekan),ekrem coşkun (uygun fiyat), Tatlıdil(otogar tarafında)
    Furun kebabı ---- hacı şükrü, gazyağci,Ali Baba,ehil, kebapçı dedeler
    Tirit ---- Mithat, kabakçı Ali
    Geleneksel Konya mutfağı ---- maruf turbeonu,sufi restoran, şifa restoran,nezih konya mutfağı ( bu restoranlar Mevlana türbesi etrafında bulunur genelde)
    "Konya şehir içi tüm EDS ler genelde aktiftir bu dipnotu unutmayalım."
    İyi yolculuklar şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftrhüseyin -- 12 Eylül 2024; 10:41:31 >
    Hocam Kemer tarafı için ben genelde Afyon-Burdur'u kullanıyorum,gayet temiz ve rahat bir yol.Bir tek Afyon İscehisar ve Burdur Bucak'da EDS'lere dikkat.
    Şimdiden iyi yolculuklar,iyi tatiller dilerim.

• Eafs E kullanıcısına yanıt

Aynen hocam dediğin gibi çok kısa bir süre benim valizlerede tuttu cihazı ama öyle kapsamlı şekilde değil ve beni rahatsız eden bir durumda olmadı açıkcası.

konu açılmışken oteli değerlendirmek gerekirse ;

bu zamana kadar hep orta/üstü otellere gidebildim ve gittiğim oteller arasında personel olarak bu kadar ilgili, kibar, işini düzgün yapmaya çalışan ve en önemlisi yeterli sayıda personele ilk defa denk geldim. birçok alakart restoranı olmasına hemen hepsinde en yoğun saatlerinde bile siparişinizin gelmesi 5 dk. geçmiyor ve sürekli birşey istermisiniz diye gözünüzün içine bakıyorlar. bu durumdan çok memnun kaldım açıkcası ve elimden geldiğince bahşiş vermeye çalıştım.

geçen sene akka alinda da şöyle birşey yaşamış açıkçası dumura uğramıştım ;

animasyon ekibinden iki erkek arkadaş farklı günlerde biri abi bana telefon hediye edermisin gibi abuk biistekte bulunmuştu diğeride yüzüme bakarak bahşiş istemişti ;))

yani bu olaylardan sonra yaşadığım personel tecrübesi beni çok mutlu etti.

bir diğer olay sabah kahvaltısında bu kadar çeşitli ürünler sunan otele ilk defa denk geldim. envayi çeşit börek, boğaça, simit ve hepside taze ve sıcaktı. yumurta olayını aşmışlar istediğiniz her şekilde yapıyorlar. sıkma portakal, nar ve havuç suyu sabit her sabah veriliyor. (akka da ayrı bir standda 3-5 euro ya satılıyordu)

beğenmediğim tarafı tabi bunda çocuklarında etkisi büyük ; havuzlar çok steril değil ve denizi beş para etmez. bir hafta kaldım ayağımı sokmadım resmen.

daha yazabileceğim çok ayrıntı var fakat işlerim yoğun özel olarak merak eden varsa müsait bir zamanda bütün sorularınızı cvplarım. herkese iyi tatiller.

Hocam 6 saat 51 dk olandan bende cumartesi gideceğim radar çok var dikkatli olsun diğer rotalara sakın girmeyin

• Radarbot kullanın. Çok işe yarıyor.

• Ftrhüseyin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolun

hocam direk afyon-burdur üzeri gitmeniz mantıklı. side-alanya tarafı gidecek olsanız akseki yada yeni acılan beysehır guzergahını tavsıye ederdik ama sizin için burdur en garanti ve konforlu yol.

• bende ankaradan konya üzerinden beyşehir yolunu kullanarak belek tarafına gitmeyi düşünüyorum da bu yol üzerinde radar var mıdır nereler de var varsa bilen var mı

• 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.