Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.825
Cevap
551
Favori
1.045.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıkçası şuanda /6 yapacaktım sonra dedim ön ödeme yapayım %50 dediler bende tamam dedim. Rezervasyonu geçen çarşamba veya perşembe tamamladım sanırım.

8. voyage konaklaması olacak. Anne, baba değişik yere gitmek istemiyor (1-2 kez farklı yerler denedik) memnun kalmadılar. Torba, Sorgun, Belek arasında dönüp duruyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akra kemeri çokmu arayıp darlayan oldu acaba arkadaşlar. görevli telefonu açar açmaz. sitedeki fiyatlar geçerli dedi.birşey yapamıyoruz dedi. bari esnek iptal edilebilir şekilde olsun dedim onuda kabul etmediler  

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Ahahahah 😂 oteller yavaştan sıkma politikasına girmiş heralde hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ceomhs C kullanıcısına yanıt

2020 yılında kaldım hocam. Oda ve temizlik fena değil. Rezervasyonum kara manzaralı oda olmasına rağmen deniz manzaralı oda verdiler. Yemekleri çok vasattı. Denizi dalgasız ama bulanıktı. Yemekleri nedeniyle bir daha gitmem.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

muhtemelen kampanya kotaları doldu. yardımcı olmuyorlar hocam. 2024 F/P Otel Fırsatları 

• Eafs E kullanıcısına yanıt
    Utopialar bu sene seturda satılmayacak ets de satılacak. % 25 ön ödeme yok bu sene maalesef utopia otellerinde.
    Geçen sene 15 bine aldığım Utopia world bu sene aynı dönem için 44 bin TL çıkıyor etsde:(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar aşağıdaki otellerde daha önce kalan ya da bilgisi olup fikir verebilecek olan var mı? 1-6 Eylül 2 yetişkin iki çocuk (çocuklar bana ve ETS'ye göre 8 ve 15, mng ve joly'ye göre 16 ve 9 yaşlarında :) )

Adora Golf Resort Hotel 51403

Crystal Tat Beach Golf Resort & SPA Hotel 51435

Club Calimera Serra Palace 51840

The X Belek  57448

Gypsophila Club Marine 55930

• ernaltnts kullanıcısına yanıt

Oteli aradıgim da yüzde 50 şimdi yüzde 50 ocakta teklif etti yüzde 25 olsa utopia Resort alacaktım

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Nereye el atsak kuruyor anasını satiyim ya :)

• Özel msj olayını çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?

2024 F/P Otel Fırsatları

• ernaltnts kullanıcısına yanıt
    Cidden üzücü Setur kapanır muhtemelen, Robinsonlarda çok pahalı açıldı

• typhoonsevenhill1912 T kullanıcısına yanıt

Normalde yapmıyorlarmış, biraz ısrar edince %35 ön ödeme, kalanı ocak sonu ödeme şeklinde anlaştık. Daha önceki konaklamalarıma istinaden müşteri memnuniyeti olarak değerlendirildiğini söyledi. Ama sanırım yakında hiç yapmazlar gibi geliyor.

• Merhaba arkadaşlar,

2 çocuklu bir aile olarak 3 yıldır Voyage Sorgun'da konaklıyoruz. Bu yıl değişiklik yapıp Voyage Belek tatili yapalım dedik ancak Belek, Cullinan ile aynı teklifi veriyor.

Voyage Belek artısı ön ödeme olayı, Cullinan 6 taksit yapıyor yalnızca.

Bu iki oteli deneyimleyen var mıdır? Sorgun da yaklaşık 15k daha düşük bu arada istediğimiz tarihte, ancak 4.ye aynı yere gitmek istemiyor çocuklar :)

• dinoooo kullanıcısına yanıt
    Ahahahah normalde yapmıyor muymuş illaki ses kaydı aldıracaklar ilk açıldığı ilk iki gün %30 bu ay şubat %10 Mayıs %60 yapın demişti , kalacağınız tarihten 2 ay öncesi almak isteriz demişti

E tabi herkese yapıyorduk demeyecekler ya:) Ama tahminim bolca rezervasyon alıyorlar ve yavaş yavaş avantajları kısıyorlar. Düşünen arkadaşlar elini çabuk tutsa iyi olur bence.

Ben Utopia world den çok memnun kalmıştım, ama bu fiyata maalesef...

• Port nature rezervasyon için joly mi mng mi

• İptal sigortalı ve taksitli bir şekilde tatil alıp iptal edildiğinde iade de taksitli şekilde mi oluyor? Daha önce yapan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

• ktahsin1 K kullanıcısına yanıt
    Taksitli almama rağmen tek seferde yaptı iadeyi. Hem jolly hemde ets.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihcan85

Özel msj olayını çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?

2024 F/P Otel Fırsatları
    Benimde böyle forum destek diye bişe bulamadım

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.