Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.825
Cevap
562
Favori
1.044.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel otelmiş. Fiyatta cazip, sizin önerinizle otele baktım

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O acentesine ve tur firmasina gore degisir hocam. Bazi acenteler yapabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Otelin yorumları oldukça iyi fakat yemekler hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum. Yakın zamanda deneyimleme fırsatınız oldu mu?

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Selamlar ben de ek bir bilgi vereyim. Bir değişiklik olmadı ise baia lara da açık isitmali havuz var.

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    Hocam en son 2022'de,2 kere de Letoonia Golf Belek oteliyken toplam 3 kere gittim.Yemekler hepsinde çok iyiydi,hem lezzetli hem çesitli.Ama lezzet kişiden kişiye değişebilir tabiki farklı görüş varsa saygı duyarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayram tatilinde hiç bursa- antalyaya giden oldu mu? pazar dönüşte bayram trafiği nasıl olur acaba otelden pazar geç mi çıksam erken mi çıksam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siopis -- 3 Nisan 2024; 23:45:3 >
  • Selectum family sideyi tavsiye eder misiniz beyler Haziran başı uygun çıkıyor

• Merhabalar, Ağustos 10-15 arası 2+2 iki aile için a la carte otel tavsiyeniz olur mu?

• Siopis kullanıcısına yanıt

Ben çok gittim, sabah çok erken ve gece çok geç saatler dışında ortalama hep aynı oluyor hocam. Asıl yoğunluk İzmir tarafında oluyor bu taraf daha rahat.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    O zaman Bayram sabahı 5 gibi çıkarım yola, pazar akşam yemeğini yedikten sonra dönüş yolculuğu inşallah. Teşekkürler.

• Siopis kullanıcısına yanıt

Ne demek. Hayırlı yolculuklar, iyi tatiller.

• 10-16 ağustos arası 2+1(1 yaş) mümkünse aydın-izmir sahillerinde uhd tatil arıyorum. Bütçe 50-60 bin civarı.

• my90 M kullanıcısına yanıt

Liberty Kuşadası yeni açıldı bir inceleyin hocam. 5 gece 55 bin fiyat çıkıyor sizin tarihlerde, Maximum varsa 52 bine düşüyor.

Öneri için teşekkürler geçen günlerde konuşulmuştu liberty kuşadası denizi çok iyi değil yosunlu denilince elemiştim.

Kucuk bir duzeltme yapalim hocam Liberty Kusadasi yeni bir otel degil. Eski Sealight otelin isletmesini aldi Liberty grubu.

• my90 M kullanıcısına yanıt

Doğrudur denizi hakkında bilgim yok hocam.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

Yeni bir otel demedim yeni açıldı dedim zaten hocam :) hatta bu aydı sanırım açılışı.

• Beyler etsde yuzde 5 ve puan kampanyası birleşiyor değil mi?

• alpyildirimm A kullanıcısına yanıt
    Hocam kriterlerinize göre hem 2 çocuk ücretsiz hem de alacarte hizmet veren tek bir otel var o da Port Nature.Sizin için tam nokta atışı.

• TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Birleşiyor hocam ama tabiki her otel için gecerli değil.Bazıları sadece puan, bazıları sadece indirim, bazıları hem puan hem indirim sağlıyor.

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.