Bu fiyatlara otel tutana kadar en iyisi geçen sene yaptığım gibi villa kiralayıp kafama göre takılmak olacak |
Bildirim
Bu fiyatlara otel tutana kadar en iyisi geçen sene yaptığım gibi villa kiralayıp kafama göre takılmak olacak |
Evet olabilir haklısınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bize fiyat verirken bir sıfır daha ekliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ilginize çok teşekkür ederim. Tavsiyenizle rubiyi satın aldim ve içime sindi şuan. Umarım güzel bir tatil geciririz. Değerli vaktinizi ayırdığınız için tekrar sağolun varolun🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aldım listeye. Seneye allah büyüktür :) Gözden kaçırdım yada yüksek kaldı fiyatı bana göre. Tam hatırlamıyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 24 Ocak 2024; 23:8:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 24 Ocak 2024; 23:50:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 25 Ocak 2024; 1:1:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yanıtın için teşekkür ederim hocam. Sanırım papillon ayscha'da karar kıldık. Videolarda gayet temiz ve şık bir komplekse benziyor. |