Şimdi Ara

Tıp taban puanları ilk tablo (yenilendi tüm tıplar eklendi) (630 tıp kontenjanı boşta kaldı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://kazanabilirsin.com/tip-fakultesi-taban-puanlari-ve-basari-siralamalari-2020-2021/ bütün tıpların sıralaması hesaplanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tharonk -- 20 Ağustos 2023; 2:44:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tharonk kullanıcısına yanıt

hocam şimdi baktım da, birçok üninin varmış, çoğunun dolmamış. ama istanbul tıpın kktc uyruklusu 28k dan almış bir kişiyi. çok şaşırdım, aradaki farka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the.last.airbender kullanıcısına yanıt

çok fazla var dolmayan

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam çoğu özel tıp İstanbulda değil mi hem ücretten hem de İstanbul faktöründen dolayı dolmaması normal

• Faydali up

• Depremzede tıp 40k ile kapatmış normal tip 30k ilginc

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıralamalar benim için sürpriz oldu. Bir süredir düşüş trendindeydiler. Ama en çok şaşırdığım İstanbul'daki tıpların bu inanılmaz düşüşü oldu. Demek ki deprem faktörünü daha çok dikkate almak gerekiyormuş. Maaş sıkıntılarına rağmen sıralamaların yükselmesi de beni şaşırttı.

Bazı kontenjanların boş kalması, ilerde tıpkı mühendislikte yaptığımız gibi tıpta da okunulan üniversite ayrımı yapacağımızı gösteriyor. Sıralamalar ve benim duyduğum, perifer tıplardaki akılalmaz uygulamalar da bunu doğruluyor. Çoğu periferde nefes alınsa geçilecek tarzda sınavlar yapılıyor ama tıp eğitimi şakaya gelmez. Acilde çalışacak pratisyenin kalitesi ciddiye alınmazsa insanlar yanlış teşhis/ teşhis konulamaması sebebiyle ölmeye başlar.

• Hacettepeyi 0,5 puanla kaçırıp Ankara tıp ingilizceye yerleştim. Vardır bunda da bir hayır. Ankara tıplı sayesinde baya bir bilgim vardı zaten üniversiteyle ilgili. Tek üzüldüğüm nokta hacettepede yurt problemim olmayacaktı ama ankara tıp için yurt sorunu var deniyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.