|
Değerli dostlar herkese merhaba, Pek anladığım bir konu değil o yüzden değerli destekleriniz ve yönlendirmeleriniz çok önemlidir. Yorum yapacak olan herkese şimdiden teşekkürler. 20K civarında bütçem var, diğer kısmıyla da ekran alacağım. Belki esnetip 25K lara çıkabilirim... Fifa ve Pes tarzı futbol oyunlarına meraklı şu aşamada onları oynayacak ama ileride başka şey oynamak ister takılıp kalmasın, abartı uçuk görselli oyunları açamasada olur o seviyede makinalar bütçeme uymaz zaten diye düşünüyorum. Şahsi iş için kullandığım bilgisayarım i7 ama masaüstü modellerinde gördüğüm kadarıyla bu bütçeyle i7 alınamıyor, i5 yada i3 olması sıkıntı çıkartır mı yada AMD baksam da olur mu ne dersiniz ? Toplamadan anlamam açıkcası, o yüzden vatan-teknosa yada adres verirseniz yüzyüze gidip satın alabileceğim bir yer daha mantıklı olur. Biz çocukken kadıköyde bir bilgisayarcı vardı adını hatırlamıyorum oraya gider toplardık şuan hala yaşıyorlar mı bilmiyorum öyle bir mekan var mı misal. Eski çağlarda kaldık kısaca :) Fikir verir yönlendirirseniz gerçekten memnun olurum. PS5 alalım diyorduk ama okul çağı, hocaları ödev vs verecek hem onları halleder hem istediğinde oyun oynar o yüzden masaüstüne kaydık. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
zaten ram yetmezse o kartta yetmez o zamana,sistem pahali olmus dedigim yerlere baktiniz mi ,