< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1942. sayfa)

-
-
İos kaç hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
26 var.. Öncesinde 18.5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayıtsız. 8 aylık süre..
15promaxlerde kronik isinma pasif sogutma olamdigi icin ios 18 15promaxi satip 16pmye gecisime sebeb oldu telefon isinip sarji bariz bi sekilde 2 gun giderken 1gune dusmustu 18de (kasitli yapilan bisey 16 satmak icin) 15 serisi icin en iyi surum ios 17 16promaxten memnunum termal olarak 15promaxten kat kat daha iyi hatta incelemesi iç yapisi assagida
techolay sosyal
iPhone 16 Pro ve Pro Max'in detaylı söküm incelemesihttps://techolay.net/sosyal/konu/iphone-16-pro-ve-pro-maxin-detayli-sokum-incelemesi.55866/?amp=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 28 Temmuz 2025; 21:53:4 >
İos 17.2 kullanıyorum çok memnunum , hiç güncelleme yapmadım diyebilirim . En güzel iPhone kutudan çıkan iPhonedur.
aynen oyle guncelleme kesinlikle tavsiyem yok cok buyuk guvenlik aciklari yok su bu hepsi guncellertirmek icin olan apple in yalani
Almak isteyenler için çok iyi fiyat
idefix
Apple iPhone 15 Pro Max için MagSafe özellikli Şeffaf Kılıf - MT233ZM/A - idefixhttps://www.idefix.com/apple-iphone-15promaxicin-magsafeozellikli-seffafkilif-mt233zma-p-2562778?vendorId=3&utm_source=Cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=376
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merhaba benim telefon artık işyerinde şarj olmuyor,daha önce oluyordu ,işyerinde başkalarıda takıyor bazen şarj aletine xiaomi kullanıyorlar,eve geldim taktım şarj oluyor telefon,acaba neyden kaynaklı böyle oldu,şarj kablom orijinal,adaptörde spigenin,xiaomi telefonu taktım işyerinde telefon şarj oluyor,benim telefon olmuyor
15 Pro Max İOS 18.6 Pil performansını beğendim, İOS 18.5'e göre daha iyi gidiyor. Isınma durumu olarakta en iyi 18 sürümü diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 2 Ağustos 2025; 15:26:47 >
-
iPhone 15 Pro cihazına iOS 26 beta 5 yükleyen var mı? Son betanın iyi olduğunu söylüyolar ama emin olamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Frame atlamaları var. iOS 18 kadar akıcı değil henüz animasyonlar.
-
Onun dışında batarya vs. detay var mı hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 8 Ağustos 2025; 20:50:29 > -
Batarya konusunda bence aynı 18’le ama benim batarya biraz yıpranmış durumda zaten. 1 ay kaldı bence macera aramaya gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında niyetim iOS 18 de kalmaya devam mı etmeli yoksa iOS 26 ya geçip telefonu güncel mi tutmak diye öğrenmek hocam. Şimdi deneyimleyip geri dönme şansım var. iOS 26 tamamen yayınlandığında belirli bir süre sonra iOS 18 imzaları kapanacak ve dönüş mümkün olmayacak.
-
Arkadaşlar vodafone ve Turkcell arasında mobil veri kullanımında batarya ve ısınma farkı mümkün mü?
-
26 çıkınca dfu ile temiz bir şekilde geçilmeli tasarım değişecek türkçe yapay zeka gelecek 18'de kalınmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 8 Ağustos 2025; 21:12:7 >
Net bilgiye sahip olmamakla beraber, çekim oranına göre telefonun işlem gücünde değişiklik olabileceğini düşünüyorum. Az çekim gücünde çok ısınma yaşanabilir gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X