|
Ben şuan iuhf'ye kayıtlıyim ve 10 Eylül de gsu ye geçiş kayitlari var.Ya geçen sene cok tepki aldım puanimi heba ettigimle alakalı.Aslinda önceki lisansımin son senesinde yks ye hazırlanırken hedefim çok yüksek değildi .Tabi ki iyi bir okul olmazsa secmemeyi bile düşünüyordum ama mesela Marmara hukuk dan aşağısı kurtarmaz diyordum çünkü radikal bir kararla meslek değiştirme durumum olacak ve cv min en azından iyi olması gerektigi bilincindeydim.Ancak sınavda puanım beklemedigim kadar yüksek geldi çünkü sınava hazırlanırken netlerim cidden orta seyirdeydi çünkü eskisi kadar denemelere vs odaklanamiyordum .507 puan gelince napacagimi bilemedim ve şok oldum.Ne yazsam birinci tercihe gelecekti nerdeyse .Gsu ye Fransızcadan dolayı tercih döneminin başlarında sıcak bakmamıştım geçen sene yas takıntim da vardı.Ancak tercih haftasının son üç dört gününe doğru gsuyu ciddi ciddi düşünmeye başladım ancak tabi yine çekinerek.Tercihin son gününün akşamı da son dakkada iuhf yi gsu nun üstüne yazdım yani yerlerini değiştirdim. Tamamen içimdeki başarısız olma korkusu yüzünden.Ama pişman oldum gecesinde.Aslinda geçen sene hazırlığı deneyip sona kalirsam geçiş yaparım fantazisi gelmişti aklıma ama ailem bunun kumar olacağını söyleyince vazgeçtim:(.Özetle durum bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt