Ne oldu hocam konuda kendinden başkası yazınca burasının bir forum olduğunu mu hatırladın? QD OLED de mor pembe sorunu var diyordun sayfalarca şimdi birden televizyondaki QD OLED panelde yok monitördekinde var mı oldu oda iyiymiş. Peki bu harika bilgiyi ben televizyonda QD OLED kullanıyorum öyle bir sorun yok dediğimde mesela evet televizyonda yok monitörde var gibi bir açıklamayla neden düzeltmedin? Madem televizyondaki QD OLED'in farklı olduğunu düşünüyordun da üstüne kaç mesaj hala OLED pembe mor yazmaya devam ettin mesajları okuya okuya? Bırak hocam bu işleri konuyu o kadar zamandır takip ediyorum hep senin mesajların hep aynı ezber cümleler hep aynı şeyi övmeler hep aynı şeyi kötülemeler. İnsanlar sana tane tane açıklama yapıyor şöyle çekilmiş bundan olmuş anlatıyor millete cevap vermeden alakasız bir şekilde tekrar x bir videodan ekran resmi atıyorsun. Sende takıntı olmuş bu durum konudan kaç tane insanı kaçırmışsın o kaçırdığın insanlarda senin bilgini çarpar böler. Umarım sende bir gün OLED ekran sahibi olursun. Devam et hocam youtubede video durdurup ekran resmi alıp renk kıyaslamaya. Başarılar. |
Amd Ryzen 9 9950X3D - Asus Rog Crosshair X670E Hero - RTX 5080 - G. Skill Trident Z Neo 32 GB 6400 Mhz - Asus 27 OLED PG27UCDM 240Hz 4K Monitör - Cooler Master HAF 700 EVO - Asus ROG Thor 1200W PII Psu - Samsung 990 Pro 2 +1 TB SSD - NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360mm - Logitech G Pro X Superlight 2 - Asus Strix Scope II 96 - ESPTiger Shan Hai Series [Kun Lun] Mouse Pad - Logitech G Pro X Wireless - Logitech Z623 Speaker - Razer Iskur Oyuncu koltuğu
|