|
Artık 30kdan da kötü kapanacak.Mühendislik yükseliyor inanılmaz şekilde |
|

|
Artık 30kdan da kötü kapanacak.Mühendislik yükseliyor inanılmaz şekilde |
|
sunu anlamıyosunuz top üni mühendislik tutmuyorsa mühendislik O KUN MAZ!!! twitterda diş tutuyodu mühendislik yazdım doktor kadar kazanamıyorum diye aglıyosunuz sonra şiddet insanla muhatap oldugun her yerde var maalesef doktora şiddet olduğunda direkt haber olması doktora verilen değerin göstergesi babası muhendis olarak calisan bi arkadasimin babasi ofise gelen birinden dayak yedi 1,5ay once haftalarca kafasinda sargıyla dolandı mesela ama ben bunu haberlerde göremedim ?? sana bu cevap bile fazla, yazmıyorsanız yazmayın tıp... DOKTORLUK DÜNYANIN HER YERİNDE ALTIN BİLEZİKTİR. SANAYİSİ OLMAYAN ÜLKEDE OKUNAN MÜHENDİSLİĞE BENZEMEZ. |
|
eğer döversen kendini ertesi günde cezaevinde bulursan vatandaşın biri dedi diye çok ciddiye alıyorsunuz kendinizi ama doktorlara iyi verdiler onları iyi alıyorlar bu adaletli değil biz geldiğimizde memur ile doktor arasında denge yapacağız ve 4 yıl mühendislik okuyan isterse 700-800binde ziraat mühendisi olsun biz uzman hekimlerle eşitleyeceğizi bir muhalefetin lideri söyledi ve baya alkışladınız siz doktorlar şaka gibi ama yoldan geçen biri söylediğin sözleri söyledi diye sanki hükümet söylemiş gibi tepki gösteriyorsun, alakası yok ve şiddet yasalarını incele --------------- tıp son sınıf öğrencilerine asgari ücret veriyormuş ama biz geldiğimiz tüm sağlık okuyanları (2 yıl dahil) hepsine asgari ücret vereceğiz diyen biri var ama bilmiyorlar hekim nöbet tutar diğerleri staj yapar hekimin stajı 4 ve 5dir ve orada doktorun yanında staj yapar ve ücret almaz ama onlar internlüğü staj sanıyorlar ve hiçbir şey yapmadığımızı sanıyorlar, tüm dünyada junior doktor olarak geçer ve hekim maaşı almasına rağmen biz durum farklı özetçe sen icraata bak adam senin özlük haklarını iyileştirdi mi evet, internlerin hakları iyileşti ama sen bir sokak röportajındaki birinin dediği lafı herkese yüklüyorsun ve sanki hükümet söyledi gibi algı yapıyorsun, artık öyle mi yapacağız atıyprum muhalefet olan bir vatandaşın bir sözünü herkese mi yükleyeceğiz |
|
Sadece forumda mı böyle yoksa genel olarak mı böyle bilemiyorum ama buradaki tıpçılar çok toksik. Yaralı Panda, Killing Road gibi mühendislerimiz olmasa bu zalimlerin eline dusucegiz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
hiç sanmıyorum. beni tanıyamamışsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 18 Mayıs 2023; 22:56:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşım doğruları söylüyoruz hekimler iyi kazanıyor, eskisi gibi düşük kazanma olayı bitti beyaz yasalarla gelen haklar ** maksimun nöbet sayısı bir ayda 8 olarak belirlendi ve 15-16 nöbet tutan asistanlar artık yok ** bir nöbette maksimun 24 saat sınır getirildi ve nöbet ertesi izin geldi eskisi gibi 36-48 saatler tutulmuyor ** malpraktis yasası geldi kasıt olmadığı takdirde malpraktis sayılmayacak ve son 10 aydır açılan malpraktis dava sayısı 0landı ** asistan hekimlerin ücretleri artırıldı teşvik için ** her hekime taban diye ayrı bir maaş kalemi geldi ** mahsuplaşma kaldırıldı belki de en büyük değşiklik ** ek ödemeler en az enflasyon oranında güncellenecek ** muayene süreleri en az 10 dakika olarak sınırlandırıldı önceden 5 dakika idi ** sağlıkta şiddet yasası çıktı ve şiddet yaparsan ertesi gün kendini cezaevinde buluyorsun ve uygulanıyor artık ** intern hekimler önceden memur taban maaşın (6binin 1/3ünü alıyordu) yani 2bin tl alacakken şimdi en az asgari ücret oranında alıyorlar ve bunlara rağmen tıp düşecek |
| _____________________________ |
|
pratisyenin taban maaşı 28bin nöbet tutan çok az var genelde istemiyorlar tusa çalıştıklarından dolayı ortalama 35 alıyordur yoğun acillerde 40-50-60a çıkabilir ama azdır |
|
hocam bunları söyleyince en toksik biz oluyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Şartlar ortada doktor dovebiliyoruz diye övünebilen halkın çoğunluğunu oluşturan bir kesim varken sence de normal değil mi ? Aksi saçma olurdu mühendislikte şiddet diye bir şey söz konusu değil mobbinge uğrayabilirsiniz tıpta mobbingin allahı var zaten o yüzden mühendislik candır top okullarda ayrı bir güzeldir. -Tıpspor |
|
|
|
|
|