vpn le bağlandım 3-5 dakka sonra timed out hatası verdi bu seferde işe bak :/ |
|

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
vpn le bağlandım 3-5 dakka sonra timed out hatası verdi bu seferde işe bak :/ |
|
|
BF2042 ilk çıktığında birinin arabasına atladım radyodaki müzik eşliğinde tankların yanından helikopterlerin altından geçtik yanımızdan uçan roketlere el salladık bu oyunda arabalara çalışan radyo bile koymamışlar ayarlarda var ama çalışmıyor herşey bozuk. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ekim 2025; 18:10:49 > |
|
|
Valla agacım, biz 40-50 pingin lafını yapıp bahane üretiyoruz oyun çıktığından beri ancak, akşam saatlerinde oynayanlar farketmiştir son zamanlarda maçlara çin/japon isimli oyuncular çok denk geliyor. Bu oyuncular 50-60 kill alıyor hepsinde stabil 150-170 ping var. Bu herifler bu pingle ortalığı darma duman ediyor, biz 40-50 pingin lafını ediyoruz |
|
60 pingde oyunda bi sıkıntı hissetmiyorum şahsen ama 70leri geçince hissediliyor artık sanki frame drop oluyor. |
|
oynarken bunu da aç Canlı Radyo Dinle | canliradyodinle.fm https://www.canliradyodinle.fm |
|
|
O durum ping kaynaklı değil içiniz rahat olsun oyunun netcode bozuk. Bozukfield 6. Birde buna battlefield is back dediler bunlar mis gibi 2042 yi gömen oyundan anlamayan içerik üreticileri. - 2 gün oynamadım acayip formdan düşmüşüm rush denedim bırakılacak oyun değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ekim 2025; 22:48:41 > |
|
|
Superonline yüzünden 3 gündür oyunu oynayamıyorum. Warpla girince ping oluyor. Bunu nasıl çözüme kavuşturacağız. Toplu bir şekilde müşteri hizmetlerini mi darlasak ne yapsak ? Modem arayüz ayarlarını kurcalarken şöyle bir şeye rastladım böyle bir ayarı ben kendim yapmadım. Fikri olan arkadaşlar var mı bu konuda ? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByRambo54 -- 25 Ekim 2025; 22:24:59 > |
|
Motherboard: MSI Z87-G45 GAMING | CPU: Intel Core i5-4670K Processor | Graphics Card: Sapphire Amd Radeon R9 290X TRI-X 4GB 512Bit GDDR5 | RAM: GSKILL 16GB (4x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz Ram | Case: ZALMAN Z11 Plus | HDD: WD 3.5 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache | SSD: CORSAIR Force Series™ LS 120GB | Power Supply: CORSAIR CX600M — 80 PLUS® Bronze | CPU Cooler: CORSAIR Hydro Series™ H80i | Keyboard: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming | Mouse: Zowie Gear Ergonomic Optical Gaming (EC1-A) | Mousepad: SteelSeries QcK Heavy Gaming | Headset: HyperX Cloud II Gaming | Gamepad: Logitech F710
|
|
GhostGaming (@GhostGamingG) on X https://x.com/GhostGamingG/status/1982029858705203290 |
|
Bunu superonline kendisi eklemiş olabilir modemlere bu sorunlar yaşanmaya başlayınca uzaktan müdahele edebiliyorlar. Madem bunu yapmışlar sorun yaşayanlar diğer portlarıda eklemeyi deneyebilir. TCP: 5222, 9988, 17502, 20000-20100, 22990, 42127 UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300 Steam için ek olarak: TCP: 27015-27030, 27036-27037 UDP: 4380, 27000-27031, 27036 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ekim 2025; 22:43:52 > |
|
Sezon 1'i beklicen artık kedican bakalım neler değişecek hayatımızda Silah bloom ve drone abuserlar beni oyundan soğutuyor malesef şuanlık, ne zaman oyuna girsem adamlar Allah katından bize ateş ediyor squad halde o yüzden girmiyorum pek 3 gün daha bekleyelim bakalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Ekim 2025; 23:16:35 > |
|