Sormayın,ben dayanamayıp geçen hafta kurdum betayı. 17.5.1 çok kötü. Telefon ısınıyor, pili hızlı gidiyordu. 17.6 ile normale dönmüş gibi gözüküyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sormayın,ben dayanamayıp geçen hafta kurdum betayı. 17.5.1 çok kötü. Telefon ısınıyor, pili hızlı gidiyordu. 17.6 ile normale dönmüş gibi gözüküyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ekşi sözlük uygulamasını kapattığınızda kaldığınız yerden mi devam ediyorsunuz yoksa kapattıktan sonra açınca ana sayfadan mı başlatıyor? Kullanan birisi söyleyebilir mi |
Eğer tamamen sürükleyip kapatırsam tabiki en baştan yükleme yapıyor. Anca aşağıda arka planda açıksa en son nerede kaldıysam o sayfadan devam ediyorum, başa dönmüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 6 Temmuz 2024; 14:22:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok kötü bu durum ya. Twitter'da kapatsan bile kaldığın yerden devam edebiliyorsun. Keşke öyle yapsalarmış. |
teşekkür ederim bende güncelleyeceğim 17.5.1 rezalet ötesi |
bazen şarjda çok ısınması dışında bir şikayetim yok 17.5.1 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben şarjda hiç sıcaklık uyarısı almadım ama ısınmasından tırsıp buz kabının üzerine koyduğum günü unutmayacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |