< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Yarın RC gelir büyük ihtimalle. |
|
Bişey söylim mi hocam herşey anlattığın gibi bi hızlı bi yavaş sistem :D animasyon takılmasıda aynı aniden hıphızlı açılıyor. O köşedeki sol üst kısımdaki saat vs gibi uygulama bazen yok oluyor. İos 16 dan beri tuhaf bug'lar var. Bu saydığımız sistem bug'larını malesef ben android tarafında hiç ama hiç görmedim. Bilmiyorum ya valla ama düzeltmiyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 6 Mayıs 2024; 16:31:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 6 Mayıs 2024; 16:36:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Üzerinde iOS 16.4.1 kurulu bir i13 cihaz var. Sürümü kaybetmek istemiyorum ancak bildirimlerle ilgili sorun yaşıyorum. Programı silip tekrar kursam da bildirim gelmiyor bazı uygulamalarda. Kökten çözüm için şöyle yapsam olur mu? Cihazı full yedek alacağım bilgisayara (şifreli) menüden tüm ayaları ve telefonu sıfırla diyeceğim sonra restore yapacağım aldığım yedeği. sizce çözülür mü? |
ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
|
ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
|
RC gelir bu gece. |
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|