< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Haziran 2023; 17:34:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
aylardır modlu twitter kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. sideaload edilen uygulamaların güvenliğini apple’nin kontrol etmesi biraz çetrefilli olacaktır ki bana göre apple’nin kaybedeceği %30 pay dışında en büyük sorunu da bunların denetlenmesi olacak. |
Ben de öyle hocam. ezelden beri jailbreakciydim ios 12 ile xs cihazımda veda ettim mecbur. O zamandan beri UDID imzalama ile modlu instagram twitter spotify hackli oyunlar sürekli kullanıyorum bir sıkıntı da yaşamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Asla yüklemenizi tavsiye etmiyorum pili su gibi içiyor iphone 11 kullanıyorum IOS 16.5 te yedekleme almadığım için geçişte yapamıyorum. Mecbur katlanacağız ana sürüme kadar. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
|
Kaynağınız nedir test edilmediğine dair ? Her apple konusunda kaynaksız ve asılsız bilgiler veriyorsunuz. Örneğin justin 30 dakika boyunca cihazı kullandığını belirtip bununla alakalı deneyim videosunu yayınladı. Aynı şekilde Marques da cihazı test etti. Sara Dietschy de cihazı test etti Daha ismini yazamayacağım çoğu içerik üreticisi ürün hakkında deneyim videolarını paylaştı. Hakkı alkana denetmediler diye cihazın ortada olmadığı anlamına gelmiyor bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 8 Haziran 2023; 0:35:11 > |
|
Olay isteyip istememekle alakalı değil ki. Sonuçta disksiz versiyonunda böyle bir imkana sahip değilse iPhone'dan bir farkı yok. Kimsenin de zorla iPhone aldığını sanmıyorum. Sony ile gönüllü çalışmayı seçmek? Tekel değilmiş o zaman ya herkesin içine su serpildi. Ben zannetmiyorum farklı opsiyon ürünle kurtulabileceğini. AB ne demiş şu kadar para kazanan şirketler herhangi bir şekilde dışarıdan uygulama yükletmeye izin vermeli. Buradan ikinci bir cihaz opsiyonu anlamı çıkmıyor. Playstation disksiz versiyonu bu yasadan önce çıktı zaten onun olayı ucuz cihaz sunmaktı ve bu yasa belki daha ortada yoktu. |
Deneyim boyutunda olduğu için kayıt altına alınsın istememiş olabilir. Hata olursa öyle anılsın istememiş de olabilirler. Apple normalde direkt satışa çıkaracağı bir ürünü tanıtan şirket ama Vision Pro için erken bir tarihte duyurusunu yaptılar büyük ihtimal geliştiricilerin önünü açmak için. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 8 Haziran 2023; 2:53:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni sürümde yedekleme aldıktan sonra eski sürümde icloud verilerine erişimi sağlayamıyorsun maalesef. Çok denedim her türlü yolu denedim fakat olmadı. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |