Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.832
Cevap
131
Favori
148.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler! MonoKart'iniz ile yaptiginiz harcamadan kazandiginiz hediye bakiyeniz, 15 gun sonra QNB Cuzdan'iniza yuklenecektir. Hediye bakiyeniz yuklendiginde sizi tekrar bilgilendirecegiz. B016

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsipay hesabına para yüklenemedi

Sadece kendine ait bir kart ile yükleme yapabilirsin. 

Onaylı hesaba geç 

Farklı kart ile dene

*Kart kendime ait ama sanal.

Ekleme: Fiziki karta da aynı hatayı verdi, bu arada hesap onaylı ama uygulamayı aç çipli kimliği okut falan diyor HB.

İyi ki olmamış çünkü dalgınlıkla 100TL harcamaya çalışmışım. Sonra A101 harcamasıyla yararlandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 23 Eylül 2023; 7:30:47 >
  • Fiziki kart bim işlem olumlu
    Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar

• Sanal kart a101 kapıda olumlu

• 0:22 hb cuzdandan işleminden sonra sms gelmedi :( ya kota doldu ya cuzdanı saymıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • django1608 D kullanıcısına yanıt
    Benimde tam 00.22 hepsipay sms gelmiş 😅

Hepsipay cüzdanı sayar bu arada çünkü ön ödemelişer için bi tek param/hepsiburada pos’u bar alışveriş ve hepsipay aynı postan çekiliyor yani onu ayıramazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 23 Eylül 2023; 0:33:34 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Fiziki varsa onla dene

• caseon C kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla mcc kodu farklı, ismi aynı sadece. Turan normal harcamaya alışveriş, hepsipay'e iş hzmetleri diye sms atıyor. Poca'da pay'e iade vermiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Eylül 2023; 0:38:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Ekinokslar herkese.

00:02'de smsler geldi.

15 gün sonra üzülmeyiz inşallah.

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet az önce fark ettim harcamalarda sms param/hepsiburada yüklemelerde sms te hepsiburada yazıyor

Yanlışsam düzeltin ama eticaret kampanyasına geçen ay hepsipay’e de iade veriyordu ben hala vereceklerini düşnüyorum

• Tebrikler! MonoKart'iniz ile yaptiginiz harcamadan kazandiginiz hediye bakiyeniz, 15 gun sonra QNB Cuzdan'iniza yuklenecektir. Hediye bakiyeniz yuklendiginde sizi tekrar bilgilendirecegiz. B001. Hepsiburada sanal kart olumlu

• caseon C kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ben alisveris şeklinde yapıyorum hep sorun yaşamamak için, bazıları veriyor bazıları vermiyor. Pos farklı ama onu söylemek için yazdım

• param/hepsiburada olumlu

• 3d secure şifresi gelmediği için sanal market alışverişi yapamıyorum

• mesaj geldi Qnb üzmez iyi banka

• sms ile doğrulama kodu gelmeyen var mı? bana nedense gelmedi bi türlü. bunun nedenini ya da çözümünü bilen varsa çok makbule geçer.

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    Babamın hesaba da gelmiyor, simkart bloke bence. Eskiden kassa hesabın varsa ve operatör degistirdiysen o yüzden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Eylül 2023; 1:21:51 >
  • Referans kodu girerseniz 25 Tl de nakite dönüştürülebilir puan kazanıyorsunuz bilginiz olsun. 200/125 gibi bir orana ulaşıyor aşırı iyi. Hepsiburada üzerinden alışverişlerde anında kazanım sms geldi. İsteyene özelden davet kodu gönderebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

yok hocam 2 si de. ne kassa ne de operatör değişikliği var ama anlamadım ben de. neyse bu kampanya kaçtı zaten de, nedenini bulabilirsek bari gelecektekileri kaçırmayalım.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.