Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
101
Favori
225.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
Giriş

Anladım dedim acaba sıfırlasam veya farklı birkaç bir şey yapsam hızlanır mı tekrardan teşekkür ederim

Epic games : mtriddick
  • MeriCT kullanıcısına yanıt

Ben de çok uğraştım. Sıfırlama, wipe cache , arka plan uygulamaları kısıtlama vs. her şeyi denedim. Fakat arasıra olan kasma problemlerini çözemedim. Arka planda zorlayıcı işlem olmasa bile anlamsız arayüz kasma problemleri devam ediyor. Samsung artık hata düzeltme güncellemeleri bile vermekle uğraşmıyor. Yeni sürümü atıp geçiyor. Çoğu kullanmayacağımız yapay zeka güncellemeleri veya makyaj güncellemelerinden ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 15 Aralık 2025; 23:33:18 >

• Bende de hafiften kasmaya başladı ana telefonum halen ama yakında yedeğe alacağım gibi görünüyor zaten güncelleme ömrünün de yavaştan sonuna gelindi son 1 büyük güncelleme ömrü kaldı... Ayrıca son zamanlarda pil sorunu da baş göstermeye başladı pili içiyor resmen eskiden böyle değildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Geçen gün dışarıya çıkmadan yine tamamen doldurdum. Cebimden hiç çıkarmadan kendi kendine %90 küsüre düşmüş. Biraz kullandım iyice indi. 2 saat mi ne ekran süresi aldım. Arka planda açık uygulama da yok. Durduk yere pil azalıyor.

Orijinalden alıntı: achfighter

Geçen gün dışarıya çıkmadan yine tamamen doldurdum. Cebimden hiç çıkarmadan kendi kendine %90 küsüre düşmüş. Biraz kullandım iyice indi. 2 saat mi ne ekran süresi aldım. Arka planda açık uygulama da yok. Durduk yere pil azalıyor.

Aynen öyle bir kaç aydır oldu bu sorun öncesinde yoktu servise versek bir şeyde değişmez sorun başka gibi gözüküyor

• Bende kasma yok. 30-80 arası şarjda kullanıyorum. 2-2.5 saat ekran süresi veriyor. Wifi her zaman açık ya da az çekiyorsa mobil veri açıyorum. Adaptif parlaklık açık. Her zaman karanlık modda kullanıyorum. Ekran yenileme hızı 120hz.
    Sıcaklık olarak geçen seneki kışa göre fark ettirecek kadar düşüş var. Genelde prize erişimim olduğu için ekran süresi çok önemli değil ama bu kadar da az olmasa daha iyi olur tabii ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün Vodafone'dan Turkcell'e geçtim. Ekran süresi tekrar eskisine döndü. Vodafone'u 20 gün kadar kullandım, illallah ettim. Telefon zaten pili içiyor, Vodafone da ayrıca içiyor. Sondaki ani düşüş Aralık güncellemesi.
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

%20 ile evden çıkıyor iyi bugünü çıkarır diyor
    %100 ile evden çıkıyorum öğlene bitiyor :)

• S23 de macerasına dün itibariyle son vermiş bulunuyorum o kadar da sövüp saydığım Xiaomi'ye geri döndüm büyük konuşmamak lazımmış poco f8 ultra 12/256gb alarak araştırdım gayet iyi gidiyor şimdilik Samsung Galaxy s23 fe için güncellemeleri hâlâ daha da ara ara kontrol edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 29 Ocak 2026; 17:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.