Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: asaridere , Veloce61
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.735
Cevap
73
Favori
174.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
Giriş

fark var tabii kaliteli temiz ses alıyorsun zaten tek satılmıyor pakette diğer güzel özelliklerde var. bence kesinlikle değer.

• glikoz surubu kullanıcısına yanıt
    İkame araçta harman kardon olmayan bir versiyonunu deneme fırsatı bulmuştum. Astronomik bir fark olmasa da dikkat eden biri için gerçekten fark ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2025 model Tonale web sayfasında listelenmiş

• elessar23 E kullanıcısına yanıt

Tributo italiano donanımda olsa iyi olurmuş. Artık Tonale eskisi gibi dolu gelmeyecek normalde 2025 de intense diye bir donanım daha var en ful olanı ama distribütör ithal etmemiş. Dizel alacaksan Ti , hibrit mhev alacaksan speciale başka seçenek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 1.5mhev veloce+luxury+assistance ve sunroof yani alınabilecek bütün opsiyonları ile aldım, birazcık kurcaladım WiFi kısmı var ama güncelleme yapılamıyor sanırım, otomatik uzun farlar da pek devreye girmiyor nedense

Hayırlı olsun. Wifiden biz güncelleme yapamıyoruz servis wifisi olması gerekiyor. Kısalar da otomatikte olunca kolu ileri ittiğinizde yolda giderken kendiliğinden yavaşça devreye girip o şekilde otomatik işlevini yerine getiriyor. Öndeki viraj içinden gelen aracın virajı düzlemesini bekleyebiliyor bazen kapatmak için, bu sırada da selektör yenebiliyor ama %80-90 karşı sürücüyü rahatsız etmiyor.

Hayırlı olsun? 2023 model mi? KM ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

• Beavis. kullanıcısına yanıt

5500 kilometrede 2023 model ama 2024 kasım çıkışlı, kazasız boyasız 1.950.000 e anlaşıp aldım hocam ilk sahibinden, ilan aracı değildi tanıdık aracı oldu, bostancıda tarcanlar da ekspertiz yaptırıp aldım

Hayırlı uğurlu olsun, bu donanımla bu fiyatlara başka araç yok varsada Tonale gibi gösterişli değildir. Aynı donanımdan bendede var benimkide 2023 model 2024 haziran çıkışlı

• Herkese selam tercihen 1.6 dizel cam tavanlı, soğutmalı, 360 kameralı araç arıyorum. Beğendiğim arabaların hepsi 1.5 hybrid. Aracını satmak isteyen varsa ulaşmak isterim

1.5 hybrid kullanıp sorun yaşayan yada kronik sorunlarını bilen var mı? Babama alacağım ve küçük şehirde olacakları için sorun çıkartsın istemiyorum.

• TOnale kullanıcısına yanıt
    Yaramadı malesef

• AK 9XX9V A kullanıcısına yanıt
    Aşırı trafikte yokuş yukarı yapıyor , kuru otomatik şanzıman olması sebebi ile tonaleye özel bir durum sensörler hassas çalışıyor

Aynısının Dizelini kullanıyorum. Alfa Romeo ana sayfadan motor ve şasi no ile güncelleme var mı diye kontrol edebilirsiniz. Bazen geri çağırma oluyor.

• Feint-TR kullanıcısına yanıt

1.5 hibrit motorlarda şuan edindimiz tecrübeyle tek kronik sorun termostat ve devirdaim pompası arızası . Bunlar olunca DNA modu devre dışı diye ekranda uyarı verir, araç garantili ise servis ücretsiz değişir. Ne zaman olacağı belirsiz ama eninde sonunda bütün 1.5 mhev lerde olacak ama bu sorun aracı yolda bırakmaz, sadece DNA modunu değiştiremezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.