Şimdi Ara

Hellsing (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Hellsing OVA'larda animenin bittiği kısımdan sonraki yerler gösteriliyor mu? Yoksa bu OVA'ların hepsi mevcut bölümlerin tekrar kaliteli çizimlerle yapılmış hali mi sadece...

Biri cevap verebilir mi?
  • quote:

quote:

Hellsing OVA'larda animenin bittiği kısımdan sonraki yerler gösteriliyor mu? Yoksa bu OVA'ların hepsi mevcut bölümlerin tekrar kaliteli çizimlerle yapılmış hali mi sadece...

Biri cevap verebilir mi?

Vereyim hocam. Ova ile Anime karakterleri aynı ama hikayeler çok farklı. Anime ve ova aynı değil yani. Ap ayrı iki film gibi düşün ama karakterler aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 29 Temmuz 2011; 11:03:43 >
  • yalnız bu demek değildirki tv serisi ova dan kötüdür bilakis pek çok kişiye (ben hariç) göre tv serisi ova dan daha iyidir benim ova yı tutmamın sebebi heralde ilk bölümlerdeki savaşdır tv serisinde bu kadar canlısını yapamamışlardı belki grafik farkındandır bilemiycem onu ama tv serisinde hellsing şu ana kadar bakarsak daha havalıdır (mangayı okumadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 29 Temmuz 2011; 7:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

İzleyipte benim gibi kıl olan var mı?

neyine kıl oldun izlemedim ama hikayeyi biliyorum

Valla o kadar bekledikten sonra, yayınlanılan bölüm hiç sarmadı resmen bir anime için sövüp durdum.
  • İngilizce altyazı çıktı mı?
  • Hala altyazı yok mu
  • alt yazıyı geçin düşük çözünürlüklü bi raw var sadece
    2 yıl beklemişim hd indirmek isterim ama o raw dan başka bişey düşmedi daha hergün bakıyorum nyaa ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

alt yazıyı geçin düşük çözünürlüklü bi raw var sadece
    2 yıl beklemişim hd indirmek isterim ama o raw dan başka bişey düşmedi daha hergün bakıyorum nyaa ya.

%90 hd düşer. 480p ile bırakmazlar tabiki.
  • düşecek zaten
    ama 2 3 gün oldu bişey çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

düşecek zaten
    ama 2 3 gün oldu bişey çıkmadı

İngilizce altyazıda yok sanırım. Beklemedeyiz.
  • Spoileri yayayımmı :D
  • hellsingde kan emme sahnesi var mi yoksa sadece vampirler savasiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

hellsingde kan emme sahnesi var mi yoksa sadece vampirler savasiyor mu?

Hocam kan emmeden tutunda insan parçalamaya kadar herşey var. Ayrıca ingilizce altyazı divxplanet taki yerini aldı.
  • valla ben birkaç gün önce "[Whine-subs]_Hellsing_Ultimate_OVA_08_[LQ][640x360][94F64814]" izledim, fena değildi her ne kadar low quality olsada.. hem eng sub
  • Türkçe altyazı çıkmış yumulun
  • demin izledim güzeldi umarım 9 hemen cıkar
  • Beyler 1080p falan çıktımı acaba? Altyazı tamamda kaliteli izleyelim çıktıysa.
  • manga bittiği için bence 9 u erken çıkarırlar yoksa oha derim artık adam heralde 1 tane çıkarıp o parayla kıt kanaat geçiriyo sonra para gerekince çıkarıyo
  • Bende izledim biraz önce. Bölüm gayet güzeldi. Keşke biraz daha uzun olsaydı dedirtti.
  • ya bölüm güzel aslında uzunda bitirdiği yer kötü olduğu için merakta bırakıyo hani normal bi anime olsa başımın üstünde yeri varda 1 yılda bir çıkan animede böyle yerde bırakılmazki
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.