Şimdi Ara

Hellsing (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weatore

yok mu daha ova 8 bi tarih bilen falan var mı ?

Yok. Neredeyse ova7'yi filan unuttum
  • Ben mangasını okuyorumda bu ovalarla mangasının bir alakası varmı ? Alakası yoksa mangadan sonra OVA'ları izlemeye girişicemde , ona göre yani.

Ayrıca konuşuldumu bilmiyorum bu çizerimiz önceden hentai çiziyormuş.Ve bazı hentailerinde Alucard'ı Anderson'u falan kullanmış.

Edit : Alakası varmış.Ben en son OVA 7nin bittiği bölümü okumuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 9 Ocak 2011; 1:59:17 >
  • Hellsing ova 8, yoksa yolda mı?

• Alucard ın Kazıklı Voyvoda ile bi alakası var sanırım ama daha anlayamadım bağlantıyı

Hellsing

Kazığa oturtma işkenceleriyle bilinen kazıklı voyvoda

Hellsing

bu da yüzüne şimşegin yaydıgı ışığın düşmesiyle oluşan bi son bölümden bir görüntü

ayrıca hatırlarsınız ki Alucard filmin sonunda Incoqnito'yu kazığa oturtmuş bir şekilde öldürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata_4 -- 23 Nisan 2011; 16:49:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata_4

Alucard ın Kazıklı Voyvoda ile bi alakası var sanırım ama daha anlayamadım bağlantıyı

Hellsing

Kazığa oturtma işkenceleriyle bilinen kazıklı voyvoda

Hellsing

bu da yüzüne şimşegin yaydıgı ışığın düşmesiyle oluşan bi son bölümden bir görüntü

Tarihsel şeyler bunlar, zamanında vampir olduğuna dair iddialar vardı

• E zaten vampir ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata_4

E zaten vampir ki.

Hayır vampirin kökeninin Voyvoda'ya dayandığı söylenir, yani ilk vampir kabul edilir. Alucard'da ilk vampir
  • Ya Hellsing' in gizlediği çok şey var zaten, bi ara manyak gibi kafayı takmıştım

• Hellsing OVA 8 için kesinleşmiş DVD / Blu Ray çıkış tarihi 27 Temmuz 2011 olarak belirlenmiş ve duyuru dolayısıyla 4 dakikaya yakın yeni bir fragman yayınlanmış.

Yaklaşık 1 yıllık gecikme dolayısıyla özür dileme babında kısa bir extra Anime eki de pakette yeralacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

DN ıle bırlıkte Hellsıng'ten daha ıyı bır anıme görmedım malesef. ızledığım tüm anımelerı beğendım neredeyse. Ama Hellsıng bır başka...

Bır de Alucard herhalde tüm japon anımelerınde kı en karızma karakterdır. Rakıp görebıldığım karşısına koyabıldığım tek kışı Dante. Ama onla bıle kıyaslarken bu ukala,soğuk kanlı, vahşı ve espırılı karakterı bır adım öne çıkarıyor

Hacım ozaman hiç anime izlememişsin, Helsing iyidir eğlenceliktir bir fikri yoktur teması vampirdir, benim bildiğim animenin bir konusu bir özü olur, birşey anlatmaya çalışır. Hellsing keyif için izlenebilir ayrıca Ülkemizdeki anime kültürüde ölü tv de felan yayınlanması çok geç oluyor.

Dur 3-5 isim vereyim, Ghost in the shel, ergo proxy, apple seed, vexile, çerez olsun buda samurai shamploo, tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Hellsing OVA 8 için kesinleşmiş DVD / Blu Ray çıkış tarihi 27 Temmuz 2011 olarak belirlenmiş ve duyuru dolayısıyla 4 dakikaya yakın yeni bir fragman yayınlanmış.

Yaklaşık 1 yıllık gecikme dolayısıyla özür dileme babında kısa bir extra Anime eki de pakette yeralacak.

Bende tarihi duymuştum, youtube da ilgili şeyler izliyim derken bu harika fragman ile karşılaştım ama benden önce forumda paylaşmışsın :(

• 1 gün 11 saat 46 dakika
  • çıktıktan sonra sublarını beklemeyide eklemelisin o süreye bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

çıktıktan sonra sublarını beklemeyide eklemelisin o süreye bence

İngilizcesi çıksın ertesi gün bence Türkçe sub eklenir.
  • çok beklendiğinden türkçesi erken gelebilir çıktığı gün yayınlıycaz diyen bir kaç torrent sitesi var sub varmı yokmu emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

çok beklendiğinden türkçesi erken gelebilir çıktığı gün yayınlıycaz diyen bir kaç torrent sitesi var sub varmı yokmu emin değilim

Böyle birşey varsa inan çok iyi olur.
  • takip
  • 1 saat 26 dakika
  • Up beyler çıktı mı?
  • son durum nedir
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.