< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 10 Eylül 2025; 14:5:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 10 Eylül 2025; 14:5:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
toplamda 1,1 milyon civarı limit var 3 farklı bankada. toplamda 2 milyon üzerine çıkarmayı istiyorum ama sürekli red yiyorum. |
Limit toplamın fena değil...Ek gelir beyan etmeni istiyordur bankalar...yada aylık kart harcama ortalamaların düşük olabilir. Bazı bankalar araç veya tapularını kaydet gibi seçenekler sunuyor. Araştır istersen. |
hocam her ay yüklü olmasa da 4-5 ayda bir yurtdışına çıkınca 100k civarı harcama yapıyorum. bankalarda gelirim 300-350k arası görünüyor. ayrıca kart limitinin %20-30 civarından fazla harcamalarda riskli olarak işaretlendiğiniz şeklinde bir bilgi var bende, o yüzden de limitleri biraz arttırmak istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 10 Eylül 2025; 22:32:23 > |
|
hiç olmadı, hep zamanında ödedim borçları. dediğim gibi findeks notum 1900 şu an, 5-6 sene önce pandemi zamanı 1800 lere düşmüştü sadece, faizler düşük olduğu için asgari ödeyip geçiyordum. o zamanlarda da zaten 1 tane kartım vardı. |
Kırdım dostlarımı hep senin için..
|
3 ay önce 10 binlik bi kmh açtık diye başımıza gelmeyen kalmadı resmen dolandırıcı damgası yemediğimiz kaldı kredi kartını ödeyince 2-3 ayda bir ufak ufakta olsa puan artardı şimdi o da yok 1450'den orta riskliye kadar indirdi puanı sadece KMH açtım diye gecikme falan 0 bu arada, borç limit hiçbir zaman %30'u geçmedi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Eylül 2025; 12:52:54 > |
Kmh kapasak gene düşmez mi? Ne olur ne olmaz diye tutuyoruz nakit avans daha mı avantajlı olur sizce? Sonuçta 10k limit var yüzbinlerce lira olsa kmh anlamlı olurdu bence. |
110 puan artış oldu hocam teşekkürler, aldığı kadarını vermedi gerçi Koskoca bankanın gözünde güvenilir olduk sürekli limitler, yüksek kmh hesapları teklif ediyor ama findeks efendinin gözünde bir türlü güvenilir olamadık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 16 Eylül 2025; 12:3:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yüksek kmh puanı muhakkak etkiliyor mu? geçen aylarda 1 milyon üzerinde kmh açıktı, sonradan biri hesaba girer kurcalar falan diye 10k ya düşürdüm. ancak findeks puanı hep 1900, hiç düşme olmamış. kullandıkça mı puan düşüyor acaba? |