Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
80
Favori
96.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 aydır sadece puan alıp zerre vermeyen bu sistemi ciddiye alan herhangi bir kuruluş varsa vay halimize

Giden 300 liraya yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 10 Eylül 2025; 14:5:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Limitler yeterince yüksek mi? Yoksa çok mu düşük?

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • sefer33 kullanıcısına yanıt

toplamda 1,1 milyon civarı limit var 3 farklı bankada. toplamda 2 milyon üzerine çıkarmayı istiyorum ama sürekli red yiyorum.

Limit toplamın fena değil...Ek gelir beyan etmeni istiyordur bankalar...yada aylık kart harcama ortalamaların düşük olabilir. Bazı bankalar araç veya tapularını kaydet gibi seçenekler sunuyor. Araştır istersen.

Vikings
    Hail Earl Ragnar!

hocam her ay yüklü olmasa da 4-5 ayda bir yurtdışına çıkınca 100k civarı harcama yapıyorum. bankalarda gelirim 300-350k arası görünüyor.

ayrıca kart limitinin %20-30 civarından fazla harcamalarda riskli olarak işaretlendiğiniz şeklinde bir bilgi var bende, o yüzden de limitleri biraz arttırmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 10 Eylül 2025; 22:32:23 >

Yani,kartlarında limit aşımına girdiğin dönem veya dönemler mi oldu?

Vikings
    Hail Earl Ragnar!

hiç olmadı, hep zamanında ödedim borçları. dediğim gibi findeks notum 1900 şu an, 5-6 sene önce pandemi zamanı 1800 lere düşmüştü sadece, faizler düşük olduğu için asgari ödeyip geçiyordum. o zamanlarda da zaten 1 tane kartım vardı.

kredi kartını ödeyince 2-3 ayda bir ufak ufakta olsa puan artardı şimdi o da yok 1450'den orta riskliye kadar indirdi puanı sadece KMH açtım diye  

gecikme falan 0 bu arada, borç limit hiçbir zaman %30'u geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Eylül 2025; 12:52:54 >

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

3 ay önce 10 binlik bi kmh açtık diye başımıza gelmeyen kalmadı resmen dolandırıcı damgası yemediğimiz kaldı

kredi kartını ödeyince 2-3 ayda bir ufak ufakta olsa puan artardı şimdi o da yok 1450'den orta riskliye kadar indirdi puanı sadece KMH açtım diye  

gecikme falan 0 bu arada, borç limit hiçbir zaman %30'u geçmedi

Kmh kapatın abi eski haline döner.
    6. Ayı dolunca eski haline gelecektir. Birde findeks notu uzun zamanda artış gösteren en ufak geçikmede düşüş gösteren sabit gelir yoksa fazla anlamı olmayan acayip bir sistemdir.
    Yüksek findeks notu kolay onay alır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Saiph kullanıcısına yanıt

Kmh kapasak gene düşmez mi? Ne olur ne olmaz diye tutuyoruz nakit avans daha mı avantajlı olur sizce? Sonuçta 10k limit var yüzbinlerce lira olsa kmh anlamlı olurdu bence.

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

Kmh kapasak gene düşmez mi? Ne olur ne olmaz diye tutuyoruz nakit avans daha mı avantajlı olur sizce? Sonuçta 10k limit var yüzbinlerce lira olsa kmh anlamlı olurdu bence.

10,bin küçük limit kapatınca düzelir artar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

110 puan artış oldu hocam teşekkürler, aldığı kadarını vermedi gerçi

Koskoca bankanın gözünde güvenilir olduk sürekli limitler, yüksek kmh hesapları teklif ediyor ama findeks efendinin gözünde bir türlü güvenilir olamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 16 Eylül 2025; 12:3:12 >
  • yüksek kmh puanı muhakkak etkiliyor mu? geçen aylarda 1 milyon üzerinde kmh açıktı, sonradan biri hesaba girer kurcalar falan diye 10k ya düşürdüm. ancak findeks puanı hep 1900, hiç düşme olmamış. kullandıkça mı puan düşüyor acaba?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.