Şimdi Ara

ACER Nitro 5 AN515-57 alınır mı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyatı muadillerine göre uygun..okuduğum herhangi bi sorunu yok..servisi nasıl bilmiyorum.. casper monster gibi markalara güvenmiyorum..hp victusta da kronik sorunlar olduğunu okudum..

11800H işlemci 3060 ekran kartı 8gb tam 512 ssd(ram ve disk ilave edilecek)

ACER Nitro 5 AN515-57 alınır mı..amazon
    Acer Nitro 5 AN515-57 Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD 144Hz, Intel i7-11800H, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3060 Harici 6GB Ekran Kartı, Free DOS
    https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-57-Diz%c3%bcst%c3%bc-Bilgisayar-i7-11800H/dp/B0BMM2DSCS/ref=mp_s_a_1_2?keywords=acer+nitro+5&qid=1674710570&sr=8-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ACER Nitro 5 AN515-57 Alınır mı?

ACER Nitro 5 AN515-57, oyun oynamak ve içerik oluşturmak için tasarlanmış bir dizüstü bilgisayardır. Güçlü donanımı ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu modelin satın alınmadan önce göz önünde bulundurulması gereken bazı önemli özellikleri vardır.

Donanım ve Performans

ACER Nitro 5 AN515-57, 11. nesil Intel Core i5 veya i7 işlemciye, NVIDIA GeForce GTX 1650 veya RTX 3050 ekran kartına ve 8 veya 16 GB RAM'e sahiptir. Bu donanım konfigürasyonu, oyunların akıcı bir şekilde çalışmasını ve içerik oluşturma uygulamalarının hızlı bir şekilde performans göstermesini sağlar.

Ekran

Dizüstü bilgisayar, 15,6 inç boyutunda, 144 Hz yenileme hızına ve 3 ms tepki süresine sahip bir Full HD IPS ekrana sahiptir. Bu ekran, oyunlarda ve filmlerde net ve keskin görüntüler sunar.

Tasarım

ACER Nitro 5 AN515-57, siyah ve kırmızı renkleriyle agresif bir tasarıma sahiptir. Dizüstü bilgisayarın gövdesi sağlam ve dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir.

Pil Ömrü

Dizüstü bilgisayarın pil ömrü, kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişmektedir. Normal kullanımda yaklaşık 5-7 saatlik bir pil ömrü bekleyebilirsiniz.

ACER Nitro 5 AN515-57 Yorumları

Çevrimiçi yorumcular, ACER Nitro 5 AN515-57'nin güçlü performansını, hızlı ekranını ve şık tasarımını övmektedirler. Ancak bazı kullanıcılar, pil ömrünün daha uzun olmasını ve klavyesinin daha iyi olmasını istemektedirler.

Sonuç

ACER Nitro 5 AN515-57, oyun oynamak ve içerik oluşturmak isteyenler için güçlü ve uygun fiyatlı bir seçenektir. Güçlü donanımı, hızlı ekranı ve şık tasarımıyla öne çıkan bu model, kullanıcıların beklentilerini karşılayabilir.

Satın almadan önce diğer benzer modelleri araştırmanızı ve kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanızı öneririz. ACER Nitro 5 AN515-57, bazı kullanıcıların beklentilerini karşılamayabilir, bu nedenle satın almadan önce kapsamlı bir araştırma yapmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Valla bende alıcam ama çok kararsız kaldım bunun 16lık modelini alıcam ben
    nitro-5-an515-57-intel-core-i5-11400h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-3050ti-4-gb-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-nhqesey001-p-HBCV00002BIF86?magaza=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu da olabilir diğerinde elimde para kalmıyor monster Casper çöp diye okudum. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum. Eleye eleye bu ikisine geldim. Bilgisayar programcılığı okuyan arkadaslar bunu önerdi. Monster güzel olsa onun fiyatı da uygun ama ışık suzmesi vs var diyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hp victus için biraz şikayet okuyunca ondan vazgeçtim hocam gerçi baktığım modelde de tuş silinmesi ve şarjda olmasına rağmen oyun oynarken şarjın azaldığından bahsediliyor

yok hocam kendime almıyorum zaten bi arkadaş için bakıyorum okuduğum tek olumsuz yorum zamanla tuşlarının silinmesi

• 18k bandında en mantıklı model bu. Victusun bu kasasında pek şikayet yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aldınız mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.