< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 17 Kasım 2023; 21:59:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O zaman kabul edim hocam şuan ki tarifem 20 GB 1000 dk 250 SMS 110 TL vergi ile. Mart ayında doluyor taadüdüm. Şuan kullandığım tarife dahi en az 200 olur yeni dönemde sanırım 253 vergi ile 263 TL ye bunu kabul etmek daha mantıklı gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerxcom -- 18 Kasım 2023; 17:31:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok iyi bu fiyata nasıl geçiş yaptın hocam? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 18 Kasım 2023; 17:31:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerxcom -- 18 Kasım 2023; 17:36:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Valla garip bir durum müthiş bir fiyat bedava < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
147 bile çok iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamun Aleyküm Tarifeye nasıl geceriz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |