|
Hocam Phiips/TPVision ambilight özellikli TV üretiyor. Hue ürünleri ise Signify firması tarafından üretiliyor. 2023 model TV’lerde Ambilight+Hue entegrasyonunu kaldırdı Philips/TP Vision. Ürünler Philips ama üreticileri farklı. 2023 Ambilight TVs no longer have Hue integration - Hueblog.com https://hueblog.com/2023/07/04/2023-ambilight-tvs-no-longer-have-hue-integrationAklıma gelenler:
Sonuç olarak 2023 OLED’ler çok pahalı, 3 taraf ambilight, hue entegrasyonu yok. MiniLed modelleri downgrade yedi. 9500 serisinden 9000 serisine düştü. Android/Google TV değil vs. Philips bölgesel fiyatlama da yapmıyor. Çoğu kullanıcı zaten LG ve Samsung biliyor/tercih ediyor. Ben de Ambilight seviyorum ve Philips TV kullanıyorum yıllardır. Miniled işimi görüyor. 2 yılda bir platform değiştiğinden 2021 model 75PML9506’yı güncellerim diyordum ama Philips miniled modellerde yan çizdi. OLED satışlarını zayıflatmıştır. Fiyat/performansı daha yüksek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 12 Ekim 2023; 7:54:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt