hsbc'den butun kredi kartlarimin limiti neredeyse dolu olmasina ragmen ( nakit avans cekmistim verenlerden evet :D ) kredi karti reddi beklerken 120k limitli kart cikmis. 50k ya kadar nakit avansa izin veriyor guzel 12 taksite hatta. gel gor ki bu kart fiziksel bende olmadigi icin ve sifre olusturulmadigi icin ( gelecek haftaya gelmesi kalirsa o nakit avans da yalan olur kesin) cekemiyorum. sorum: bu arkadaki 3 haneli sayiyi bir yerden gorebiliyor muyuz? sifre olusturmak icin onu istiyor. uygulamada goremedim hsbc'de. sanal olusturdum belki oradan olur diye de oradan da nakit vermiyor. edit: tamam sorun halledildi. telefonda yapilmasa da uygulamada yapiliyormus cektim. sonuc olarak hsbc'de 12 taksitle 50k cekilebiliyor karti olanlara duyurulur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 23 Mayıs 2023; 9:59:46 > |
Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (55. sayfa)

-
-
Evet.Yıılık maliyet çok uygun.
-
Kredi kartı limiti düşürünce ihtiyaç kredisi miktarında bir artış oluyor mu yoksa ikisi bağımsız şeyler mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vakifbank tna'ya 12 taksit vermeye devam ediyor. Son kalede dusmek uzere ama gordugum kadariyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu 24 ay yapabiliyorsaniz hic dusunmeyin. Baktiniz oranlar dusuyor kapatirsiniz her turlu. 12 tna almak varken bu oran cok mantikli olmaz
borç limit oranını düşürürseniz kredi çıkar
limitle alakası doldurursanız var
-
O zaman limiti düşürsem de aynı miktar kalır değil mi
Oranlar bu saatten sonra asla düşmez.
Garanti %4 ile veriyor düşünün.Yeni kredi de vermek istenmiyor bankalar tarafından.
Ticari kredi tarafı tümüyle durdu.TNA limiti varsa ve alınırsa daha iyi tabi.
-
Akbank an itibari ile vermedi. Müsait olunca müşteri hizmetlerini arayıp açtırmak için uğraşacağım. 66.400 boşta limitim var. Verirse hepsini alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
taksitli nakit avans çekemiyor musunuz?
-
İyiymiş nakit çekmeden başka bankaya eft yapsak yasal düzenlemeye takılırmıki,malüm yatırım her türlü yasak deniyor takipteler.
-
yok hocam kimi takip edecekler. su an yapmayan yok. baska bankaya gonderdim saat 11i gecsin kkm yapacagim. ne yapacaklar gelip elimden parayi mi alacaklar? zaten ucuz dolar bulsam alacagim da dolar cok pahali disarida da bankalarda da.
-
Ben dün aradım kş buradaki arkadaşlar da müşteri temsilcisi ile alınabildiğini söylemişti ancak max 5000 tl verdiklerini söylediler. Siz de sorun aksi bir durum olursa yeniden arayalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oluyormuş aradım sordum dün 100k çekmiştim 50-60tl fazladan ücret çıkıyor. Dün 1,36 idi çünkü bugün 30 bin TL için 1,23 görünüyor ama 100 bin tl de 1,23 çıkıyor mu o kadar limitim kalmadığı için deneyemiyorum birisi 100 k için deneyebilir mi?
Taksitli nakit avans işlemi için erken kapama ve bir taksitten az olamamak koşuluyla kısmi ödeme yapılabilmektedir. Erken kapama yapılması durumunda vadesi gelmemiş taksitler için ödeme tarihine göre faiz indirimi uygulanır. Kısmi ödeme yapılması durumunda ise, ödeme tarihine ve miktarına göre faiz indirimi yapılarak yeni ödeme planı oluşturulmaktadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 23 Mayıs 2023; 10:51:34 >
Olmuyor demişlerdi burada çok kez. İyi bari hocam işin görüldüyse.
-
Nakit avanstan çekemediğim miktarı deprem kredisi ile çektim. 52k 1.57 den verdi ziraat. Deprem bölgesinde olup da düşünenler için güzel oran
ben dün şikayetvar'a yazdım. 3-4 saat sonra arayıp kullanılabilir limitiniz kadar avans kullabilirsiniz dediler.
-
İsbankasi 10 bin veriyor ama 3e bölüyor en fazla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X