75 ayt ile 10k girdim neyin 17 neti bu |
say 1k ile 10k arasındaki fark nedir sizce (2. sayfa)

-
-
hocam 1k'daki rakiplerin 92 ayt neti yapıyor sen de 75 yapmışsın hava atıyorsun
-
Harbi, 73.75 ayt vardi bende de 11k geldi. Nasıl 17 ayt oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AYT de alan başı 80 soru olması dışında sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana anlamıyorsun diyene bak 17 net fark varmış :D
-
17 ayt olmaz 25 tyt farkı olur neden takılıyorsunuz alanların adına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikkat farkı var,detaylara hakim olma farkı var,sene boyu en üste oynama farkı var baya fark var aslında ama bu demek değil ki öğrenci profili tamamen farklı.1kya girebilecek 20 kişi varsa bi okulda bunlardan hepsi de girebilir beşer beşer 1k 5k 10k 15k şeklinde dağıla da bilirler.
Aytde 2 dikkat hatası yapıp 1kya giremeyen ben canlı örneğiyim bunun.
tmde bilgi açısından çok olsa da sayısalda sanki o tuzak kısımlara düşmeme belirliyor ikisini tekrar sınava yoksan ilkinde 1k yapan öbüründe 10k yapabilir
-
15-20 IQ
Ayt'de matematikte optiğe sorunun cevabını kodlamayı unutan ben de bunun örneklerinden biriyim maalesef.
olm puangodan hesapladım demekki tytn düşükmüş, bunu anlamıcak ne var bu forumun zeka seviyesine ne oldu böyle basit muhakeme yetenekleri ne kadar düşmüş
-
?
-
tytyi 100 yapmıştım
-
olm bu ciddi mi? siz gerçekten mi çift haneli iq ya sahipsiniz yoksa troll olsun diye mi böyle yazıyorsunuz? ben de 2019da 70 aytyle 8k yapmıştım. eğer yeterince düşük tyt'n varsa 80 aytyle bile ilk 10k ya giremezsin ki bunu anlamak için çift iq bile yeter halbuysa. ben forumu bıraktığımda troller aşırı artıyordu ama artık troll mü yoksa ciddi mi anlaşılmıyorlar.
-
kanka iyi misin tabi ki anlaşılması basit bir joke, ayt herhangi bir braşta bile 80 soru yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X