Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.210
Cevap
151
Favori
297.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
Giriş

Megane 4, qq son seri, opel peugeot vs son serilerde hepsinin arkada sürekli yanan led takımları var. Görünürlük epey artıyor...

• one man one engine kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

2,5 ve 7. maddelerin olmadığını bilmeden mi aldınız aracı? ("Beni şaşırtan eksikler." dediğiniz için soruyorum.) Donanımla ilgili küçük bir araştırma ile öğrenebilirdiniz.

Kumandadan cam kapatıp açma tek dokunuş olmadığı için yok zaten. Kumandadan sadece tek dokunuş olan camı yani sürücü camını açıp kapatabiliyorsunuz. Sunroof eklenebilirmiş aslında ama yapmamışlar nedense..

Kullanım kılavuzunda dikiz aynasının geri viteste inmesi ile ilgili açıklama var ama Türkiye ye gelen araçlara bu özellik konulmamış sanırım.

Kablosuz android auto ve carplay için ise multimedyanın donanımsal desteği yok diye biliyorum. Aynı multimedya kullanıldığı için sanırım makyajlı kasada da kablolu gelecek. Allah'tan çözümü basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esatgelmedi kullanıcısına yanıt

İzlediğim makyajlı kasa videolarında parmak izi, kablosuz CarPlay özellikleri vardı. Bakalım Avrupa versiyonu nasıl olacak

• one man one engine kullanıcısına yanıt
    Kör nokta uyarı yok mu araçlarda?
    Mesela sağa sinyal verdiniz, sağ tarafta da araç var kör noktada, hem aynada, hem ekranda (kadranın ortamındaki bilgi ekranında araç görüntüsü seçiliyse) hem de ses ve titreşim ile uyarmıyor mu sizin araç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 15 Haziran 2025; 10:55:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Konfor pluslarda yok. Yenilerde comfort paket ise2025lerde bu özellik mevcut. Muhtemelen bu kullanıcının araç benimle aynı paket hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • free men F kullanıcısına yanıt

İnşaallah kırpmadan getirirler..

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Benim araçta yok maalesef. O kadar donanım koymuşlar bunu eksik bırakmışlar...

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt

Aracın genel kalitesi oldukça iyi beğendim ama kumandadan camların, cam tavanın açılıp kapanmaması, 4 camın tek dokunuşla açılmaması, arkada sürekli yanan led stopların olmaması beni cidden şaşırttı. Elektrikli bagaj kapağı, Elektrikli koltuk, ısıtmalı direksiyon ve oldukça kaliteli ekranın olduğu bir arabada böyle saçma eksikliklerin olması şaşırtı.

• Fuar var diye atamadım ama denk geldi sabah yakalayınca atmak istedim

Stop çalışmıyor görmedim diyen üye için atayım :)

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

Fiorinoda da var yani en tırt arabaların hazılarında bile var. Clio V te aynı şekilde araç frene basınca da üstteki led yanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.