Bildirim
2 Ekim 2022 Derbi Akşamı İnternet Performans Paylaşımları (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Superonline fiber hiçbir sorun yaşamadım.
Hatta hem ilk yarı, hem de ikinci yarı 8er dakika üç ayrı cihazdan aynı anda yayın açtım hiçbirinde netlik veya hız sorunu yaşamadım.
Lokasyon: ANKARA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 2 Ekim 2022; 22:16:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adana'da VDSL olarak Vodafone kullanmayı düşünüyordum bu yorum iyi denk geldi. Geçmemek lazım demek ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hız paylaşamadım ancak TurkNet TT alt yapısı fiber 100 mbps hız kaybı ping yükselmesi olmadı, Maçlarda donma kesilme vb olmadı Hızlı ve stabil internet sunduğunuz için teşekkürler TurkNet
-
Türk Telekom vdsl'de speedtestte hız normal gözüküyordu ama iptv de donma oldu sürekli iptv trafiğine mi kısıtlama getiriyorlar yoksa sunucu yoğun olduğu için mi bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son tavsiye vereceğim firma Vodafone'dur destekleri yok gibi bir şey
-
Ben TurkNet fiberi tt alt yapısı üzerinden kullanıyorum 100 mbps hiç donma vb asla olmadı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X