Selamlar hocam tekrardan, w9970v3 modeliydi ısınma ve wifi de performans düşüklüğü başlamıştı bende imkanım var iken modem almak istedim çok araştırdım dediğiniz gibi versiyon olarak bir çok model vardı tplink de vr400 v3 alacaktım olumsuz yorumlar yüzünden almak istemedim sonra vr2800 buldum anlaşmıştım sonra vazgeçti arkadaş sıfırına da gücüm yetmediği için ikinci elde sıfır sayılabilecek kadar hero dsl aldım 1050 TL gibi bir fiyata geldi mobil uygulamasını ve diğer özellikleri hoşuma gitti gerçekten, o kadar çok araştırma yaptım ki kafam allak bullak oldu benimde en iyisi bunu alayım da kurtulayım dedim yoksa vr2100, vr900 vr600 birinci versiyonları da bu fiyata geliyordu bende güncel olanı tercih ettim diyelim Bu arada snr değerimi 3 yaptım kopma yok şuan için hız testlerimde aşağıdaki gibi :) ping sürem çok onu ne yaptıysam düşüremiyorum netspeed de iken 24 dü en fazla ama gıbır da 38 altına hiç düşmüyor. ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haLiLx -- 7 Ekim 2022; 17:35:26 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı