|
Selamlar -Laptop Lenovo Legion 5 -SSD MSI Spatium M480 7000/7000 Laptopuma eski 256 gb m2 ssd'i çıkarıp yerine 1TB m2 ssd taktım.Sıfırdan Win10 kurup gerekli driverları kurdum.Buraya kadar hiçbir sorun yok.Ancak sonrasında özellikle bilgisayarıma uzaktan birisi bağlandığında laptop mavi ekran hatası vermeye başladı ( whea uncorrectable error hatası ).. Soğutucusu olmadığı için belki sıcaklıkları fazla diye termal macun+pad koydum üzerine sıcaklıkları 20 derece kadar düşürdüm ancak şuan yine hala bazen mavi ekran veriyor.Eski ssdmi sisteme taktığımda hiçbir sorun yok.2 defa format attım sorun hala devam ediyor. Normalde 7000 yazma 7000 okuma değerleri vermesi gerekirken bu testlerde laptop pildeyken 2 gb'i geçmiyor,şarja taktığımda 4300/3500 civarı değerler veriyor.Testleri yaptığımda ssd'de bir sorun görünmüyor. Sizce sorun ssd de mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 9 Eylül 2022; 21:45:13 > |
|
... Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz. BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay Doctor of Medical Dentistry.. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı