Şimdi Ara

The Lords of the Fallen {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün soul oyunlarını oynadım ama bu oyunun mekaniklerini bir türlü anlamadım.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle şans ver ben bir ara bıkmıştım bırakmıştım 3-4 ay bakmamıştım şimdi başından kalkmıyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu hatanın çözümünü bilen var mı

error code 30005 (startservice failed with 1275)

oyunu aldım giremedim daha. rezillik

• @Zebercet oyun tutmamış, indirimde alınır mı acaba?

• josrdr kullanıcısına yanıt

Benim de listemde duruyor ama daha epey bir dusmesini bekleyecegim gibi acelesi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 güncellemesi ile oyun neredeyse her açıdan değişiyor. Şu an erişilebilir durumda.

IGNyoutube
    Check out the Version 2.0 Update Overview Trailer for Lords of the Fallen, an action RPG developed by CI Games. Players can get the rundown on the new updates coming to Version 2.0 with Shared-Progression Crossplay Co-op and a Free Friend's Pass that allows players to invite any friend to join your adventure in online co-op, even if they don’t own the game. Lords of the Fallen Version 2.0 also has revamps to combat and movement, a dedicated jump button, a full weapon audio overhaul, and more. Version 2.0 of Lords of the Fallen is available now for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, Xbox Game Pass, and PC (Steam and Epic Games Store) #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=6WRgq6J4UPs
  • İyi ki bekletmişim oynamayı o zaman, oyun bolluğundan sıra gelmiyor hiçbirine

• oyunu beğendim ama aşırı çöküyor son zamanlarda stellar blade bitirdim % 100ledim bir kere çökmedi lies of o bitirdim 2,3 kere çöktü ama onda cheat engine ile ayarlamalar yapınca sapıtınca çöktü ama bu direk hata vermeden çöküyor aslında gayet sevmiştim ama iade etmek durumunda kaldım .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.