Rezalet bir firma, müşteri hizmetleri çok ilgisiz kaba ve anlayışsız empati yoksunu insanlar. Parasını peşin ödediğiniz alamadığınız hizmet için arıza kaydı açıyorsunuz. Bir ananıza küfür etmedikleri kalıyor. Resmen size fırça çekip azarlıyorlar. İlk defa bir firmadan böyle bir yaklaşımla karşılaşıyorum. Bunların yaptığını mahalle esnafı bile yapmaz. Çünkü yaptıkları şey ticaret ahlakına da insan ahlakına da aykırı hareketler. BTK böyle bir firmaya servis sağlayıcı lisansı nasıl vermiş, merak ediyorum. İnternet Servis Sağlayıcı lisansı verdiğiniz firmaları hiç mi denetlemiyorsunuz arkadaş! Nedir bu terbiyesizlik kalitesizlik anlamadım. Avrupa ülkelerinde bir firma böyle bir şey yapsa Devlet anasından emdiği sütü burnundan getirir. Bizim ülkeye bak; Kullanıcı mağdur ediliyor üstüne kullanıcıya hakaret edip azarlıyorlar hatta küfür eder gibi konuşuyorlar ama firmaya hop arkadaş sen tüketici ile nasıl böyle konuşuyorsun diyecek bir tane denetim mekanizması yok. Birisi kafaya takıp bunların firmasını basıp yakıp yıksa orada birilerini yaralayıp öldürse ama haberlerde " cinnet geçiren vatandaş Comnet firmasının binasını basıp adam öldürdü " diye başlık atarlar. Kimse bu adam bu raddeye nasıl geldi diye sormaz. Ülkede adalet ve denetim mekanizmalarının düzgün işlemiyor olması çok tehlikeli ve korkunç bir durum! Resmen insanlar suça teşvik ediliyor. Bir firmanın abonesine bu şekil davranması ve devletin buna göz yumuyor olmasının en sonunda bu sonucu doğuracak olması çok nettir. Çünkü kimse oturup da dur avukata vereyim de şu firmadan hesap sorayım diye uğraşmaz ki zaten ülkede yargı sistemi de sadece iktidar yanlılarına düzgün işliyor. Ülkemizde durum vahim, bakalım en son kim cinnet geçirip bunların yaptığı edepsizliğin hesabını soracak merak ediyorum... |