Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
786.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38EAF14ED

Güzel özellik

Size göre cihaz boyutu ideal mi Apple değişiklik yapmalı mı?

Tabii ki kişiden kişiye değişir ama bana göre ideal. Apple değişiklik yapmasa da olur.

• 16.6 beta’yı pc’den kuracaktım ama ipsw’ye düşmemiş galiba 16.5 gözüküyor tek

• 16.6 beta biraz sorunlu arkadaşlar. Ben yükledikten sonra 16.5 e geri döndüm. Bir kaç beta daha beklemek gerekiyor gibi şimdilik. Zaten herhangi bir yenilik yok şu an için gelen. İncelemeleri izlerseniz pek memnun değil kullananlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar dfu ile 16.5'e geri döndüm cihaz sıfırlandı icloud'dan yüklenen videoların kalitesi çok düşmüş neden böyle oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 2 Haziran 2023; 4:10:49 >
  • Arkadaslar merhaba cihazim iphone 14 pro max ilk defa kullandigim için uygulama ayarlar falan derken kestirmelere rastladim. Videoda bu kestirmenin gerçek batarya saglig oldugunu soylemisti pil kisminda pil sagligi %100 gözüküyor ama kestirmeden baktigimizda ise %97 ye inmis size normal mi dogru mu yardimci olursaniz sevinirim sarji yüzde 20de takiyorum bazen 80de gekiyorum bazen 100 olunca gekiyorum zaten 4 kere sarj ettim görüldügü üzere
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• TR_Asker kullanıcısına yanıt
    4 defa şarj ile 97 ye inme ihtimali çok zayıf. Oradaki bilgilerin doğruluğundan şüpheliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Buraya nerden giriyoruz? kestirmeler uygulamasını buldum ama pil ile ilgili bişey yok içinde ?

Dört defa şarj ile %97 pil sağlığı oranına düşemez.Daha yeni alınan bir iphone ‘nin pil sağlığına takılmak daha ilginç bir durum ….

• Beta profil kurum…

Ayrıca beta sürüm kullanmak günlük kullanımda sorunlar yaşatır …

download beta profiles
    Download Beta Profiles
    https://betaprofiles.dev/#ios-16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Haziran 2023; 9:3:32 >

• Beta sürümde ,stabilite beklemek doğru bir adım değildir.Geliştiriciler için yayınlanıyor.

• DFU modda temiz kurulum yapıldıktan sonra ,iCloud resimlerin ön yüklemesi görülür.Resim ve videoları açtıktan sonra normal görülmeye başlar.

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Cihazın ergonomisinde hiç bir sorun yok.Ekran boyutunu kullanıcılar seçer.Cihaz almadan önce boyutlarını teşir ürünlerinde kontrol edilebiliyor.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa ios sistemine geçtim hep duyduğumuz iphone sarjları çabuk bittiği olduğu için lan acaba mı dedim ben çok kullanan birisi değilim fotoğraf video önceliğim cihazda bende pek güvenmedim açıkçası

• Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

Yok hocam videoların kalitesi hem akıcılık hem netlik yönünden çok bariz düşmüş aşırı mutsuzum şuanda :(

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Forumlarda vs çok konuşulan bir konu olduğu için bununla da alakalı çok video olduğu için açıkçası sorma gereği duydum

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın hangi video bilmiyorum iphone kestirmeler ios kestirmeler yazarsanız video sahibi link bırakıyor app storeda falan yazınca çıkmıyor

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Evet hocam beğenmedim zaten dfu ile temizleyip 16.5’e geri döndüm hem bu sebeple sıfırlanmış oldu yağ gibi oldu iyice ama neticeye gelirsek 16.6 betaları tam oturmamış bizzat denendi görüldü. Ama çektiğim videoların kalitesi acayip düşmüş moralim bozuldu icloud’da hiçbir kalite kaybı olmuyordu diye bilip güvenerek sıfırlamıştım zaten bilseydim yapmazdım

• Geliştirilecektir

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.