orası da doğru hocam katılırım |
Bildirim
orası da doğru hocam katılırım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Mayıs 2023; 16:45:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bütün yorumun değerli ve katılıyorum..bilgilendirmeler için teşekkürler..ama bu ios un yaptığı b*ku değiştirmiyor maalesef..aylardır kullanıcılar herkeste olan bazı hataların düzeltilmesi için beklerken, onlar her yeni güncellemede saçma sapan yeni şeyler ekliyor..arkadaşım bari bi hatayı düzelt lan..yemişim duvar kağıdını-şunu-bunu.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Mayıs 2023; 18:38:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Mayıs 2023; 19:8:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 30 Mayıs 2023; 22:27:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 31 Mayıs 2023; 0:49:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu ios ta klavyenin boyutunu ayarlayamıyormuyuz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 31 Mayıs 2023; 2:32:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
s22 ultradan gectim 14 pm ye daha rehberi de aktaramadım yavas yavas öğreneceğiz |