< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (394. sayfa)

-
-
sıkıntı gerçekten düzelir umarım
-
hemde çok kullanışsız..üstüne üstlük birden fazla kişiden bildirim geldiği zaman herhangi birini seçip o konuşmaya girdiğiniz anda kilit ekranındaki bildirimlerde yok oluyor..e tekrar wp ye girince de son sohbet penceresinden giriş yapıyor..hâl böyle olunca diğer kişilerden gelen mesajları unutuyor olabiliyor insan
-
ios 16.5 se2020 ' ye yükleyen var mı yorumlarını alabilir miyiz ?
-
o kayboluyor da bazi uygulamalarda instagram gibi mesaji okusaniz da bildirimi elle silmek gerekiyor yoksa orada kaliyor. bildirim paneli berbat kullanissiz geliyor bana androidden sonra.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulama güncellemeleri neden bu kadar büyük geliyor? Twitter, letgo vs. androidte 30/40 mb oluyor. Ios’ta 250/300 mblarda 😟
64Gb olan telefonlarda giderek alan küçülür
-
çocuğun kullandığı iphone xr'a yükledik hocam 2018 tarihli telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 25 Mayıs 2023; 10:7:42 > -
Selamlar. Hattım Türk Telekom. Mobil veri açıkken Wi-Fi bağlı olsun olmasın bildirimin geç gelme sorununu yaşıyorum. iPhone 11 kullanırken de iOS 15-16 varken de bu sorunu yaşamaya devam ettim. Çevremde Türk Telekom kullananlarda bu sorun var. Yalnızca iPhone kullananlarda var ama. Bu sorunu neden iki taraf da kabul edip çözmüyor 2 seneyi geçkin süredir saçma sapan bir hata ile uğraşıyoruz.
Her 300 mb üzerine gelmiyor içerisinde güncelleniyor o :) her geleni üzerine artı olarak düşünürsek işin içinden çıkamayız 🤓
doğru hocam
-
-
Merhaba arkadaşlar. Cihazım iPhone 11 garanti 1 haziranda doluyor 6 gün kaldı. Pil sağlığı 86. Yetkili servise versem ücretsiz batarya değişimi yapabilir miyiz
500 döngüde %80 altına düşerse ücretsiz değişim olur diye biliyorum.
-
2 seneye 86 normal diyeceklerdir değişime gerek yok diyerek
oysa 4 senelik iphone 11 86 yüzdesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 25 Mayıs 2023; 12:50:42 > -
Arkadaşlar ekşi sözlük uygulamasında bir twitter, YouTube, instagram linkine tıkladığımda uygulamaya aktarmıyor safariden açıyor bunu nasış düzeltebilirim uygulamadan açmak istiyorum. Sağ üstteki uygulamayı kullan’ı önermeyin twitter’da olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet o da var..mesela bi oyun oynuyorum, birden fazla bildirim gelmiş..bildirimi seçip oyuna giriyorum oyundan çıkıyorum oyun ile ilgili bütün bildirimler kalıyor hala ekranda..ancak oyun esnasında tepeden bildirim panelini açarsam hepsi otomatik siliniyor..saçmalık
-
-
yaptım ama olmuyor malesef. Bu kadar basit birşey için uygulama indirmek de ayrıca saçma geldi androidde kolaylıkla oluyordu kendiliğinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X