< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jocabonita -- 5 Şubat 2023; 14:23:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ios 15 ile 16 denildiğinde anlıyorum ama mesela 16.2 ile 16.3 arasını geçiş geçmemeyi anlamıyorum 15 ten 16 ya geçildiyse sonuna kadar gidin güncel kalın ios 15 mi 16 mı derseniz 15 derim ve kalırım ki öylede yapıyorum ve özellikle en tepedeki 1-2 iPhone modellerini kullanmıyorsam sürekli güncelleme yapacaksam ve güncellemelerle bana katkısı artısı olsun istiyorsam güncel iPhone modellerine geçerim haricinde em tepe 1-2 model hariç Alt modellerde çok bi espirisi yok hatta getiriden çok götürüsü olabiliyor kimisine göre < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbhakanb -- 6 Şubat 2023; 1:41:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler peki ya kilit ekranında nasıl yapıyoruz? Orada hala konum istiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam imzalar kapalı değil mi ? Nasıl geçiş yaptınız, ben de istiyorum. Memnun değilim. |