teşekkürler hocam 14 pm’de bile durum aynıysa o zaman sorun yok. Yani aslında bir sorun var ama cihazsal değil yazılımsal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
teşekkürler hocam 14 pm’de bile durum aynıysa o zaman sorun yok. Yani aslında bir sorun var ama cihazsal değil yazılımsal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğiniz gibi restleme işlemini yaptım. acil sos kısmındaki donma kayboldu. normal bir şekilde giriyor. Resetlemenin böyle faydalı olduğunu bilmiyordum. çok teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 29 Ocak 2023; 16:23:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmiş olsun. Kabul edilebilir bir fark değil. Umarım bir düzeltme olur. Yarın bir gün 5g ye geçince ne yapacağız bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hücreselde su gibi gidiyor ama Wi-Fi çok daha iyi. Büyük ihtimalle operatör farkı bile etki ediyordur pil tüketimine. Sinyal zayıf geliyorsa cihaz daha da zorlanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet benim ev 2 çubuk çekiyor çoğunlukla bu da tüketimi arttırıyor olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cidden tam bir beyinsizlik örneği. En son ios 9 da denetim merkezine ekleyebiliyorduk herhalde sonrasında bi daha gelmedi eski yerine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |