Geçemezsiniz. iPhone 14 serisi iOS 16 ile çıkış yaptı ve iOS 16 dışında da hiçbir sürüm yüklenemez şu an. iOS 15 zamanında çıkmış bir cihaz değil çünkü. |
Bildirim
Geçemezsiniz. iPhone 14 serisi iOS 16 ile çıkış yaptı ve iOS 16 dışında da hiçbir sürüm yüklenemez şu an. iOS 15 zamanında çıkmış bir cihaz değil çünkü. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben 15,7 sürümündeyim.Orda kalayım en iyisi.16 sürümü okuduğum kadarıyla sorunlu ... |
hocam eşimdeki 11 de böyle ben kullanmadan 12 saate bitiyor şarj < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 4 Aralık 2022; 23:58:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
klavye sesi hatası düzeldi sanırım bayadır yüksek sesle başlamadı güncellediğimden beri. Bağlantı kopma hatası yaşamıyordum öncesinde de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bu linke girin. cihazınızı seçin ve çıkan sürümlerden ios 15 e geri dönüş yapabilirsiniz. iOS Signing Status - iDevice Central https://idevicecentral.com/ios-signing-status/ |
Bazılarının sanırım air pods veya apple watch bağlantısı sıkıntılıymış kopma yaşıyorlarmış. Güncelleme ile kopma bitmiş. Airpodstaki ses dalgalanması düzelmiş demişler. |
bugun gidip turkcelle geçtim bakalım bide turkcell deneyelım oda olmazsa tekrar servis yolu gözüküyor bize bu şekilde kullanılmaz bu cihaz gıcık oldum sogudum telefondan elime alasım gelmıyor ya |