Şimdi Ara

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8 (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.439
Cevap
166
Favori
786.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçemezsiniz. iPhone 14 serisi iOS 16 ile çıkış yaptı ve iOS 16 dışında da hiçbir sürüm yüklenemez şu an. iOS 15 zamanında çıkmış bir cihaz değil çünkü.

• iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

Arkadaşlar bu arama ekranında arama yaptığımda bazen aradığım şeyleri bulmuyor aynı sorunu yaşayan var mı? İos 15 de de yaşıyordum bu sorunu 16 da da devam ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iphone 11 - ios 16.1.2 - full wi-fi kullanımı ve12 saat ekran görüntüsü.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yapılıyor dönüş?

• Ben 15,7 sürümündeyim.Orda kalayım en iyisi.16 sürümü okuduğum kadarıyla sorunlu ...

• ramo34 kullanıcısına yanıt

hocam eşimdeki 11 de böyle ben kullanmadan 12 saate bitiyor şarj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 11 ios 15.7 kullanıyorum hiçbir sorun yok. Sadece safari bug var. Önemli değil yani.Safaride çok seri çok hızlı sekmeler açınca hafif takılmalar yaşıyorum. Direk safari ile ilgili sorun. Çok iyi optimize yapılmamış safari. Onun haricinde mükemmel ios 15.7. Hatta pil sağlığım %80 nerden baksanız 900 ün üzerinde şarja tak çıkar yapılmış. Ama 4,5G hücresel veri performansı ekran parlaklığı %50 ile 6-7 saat arası ve pil ölü olmasına rağmen. Bence herkes ios 15.7 ye dönsüüün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 4 Aralık 2022; 23:58:14 >
  • arkadaşlar merhaba, ios 16yı 22 gün güncelleme yaptım 87 olan pil sağlığım bir şekilde düşerek şuan da 83 e kadar geriledi.. sizce normal mi?

• -hay@let- kullanıcısına yanıt
    hücresel veri göstergesi ben de 5 çizgi siz de 4 neden acaba O.o

• Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt
    ben de tam tersi 16 dan daha memnunum her anlamda.

• Cone kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz çoğu kişide güncelleme sonrası hemen olmuş. Ama bu bir batarya sorunu mudur yoksa yazılımsal mı orası belli değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu guncelleme ile bağlantı sorunu yaşayan çoğu kişinin sıkıntısı geçmiş. Yabancı forumlarda okumuştum. Ara güncelleme de olsa yüklemek gerek bence. Zaten 200 - 300 mb olan bir güncelleme küçük iyileştirmeler içeriyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spingbeng S kullanıcısına yanıt

klavye sesi hatası düzeldi sanırım bayadır yüksek sesle başlamadı güncellediğimden beri. Bağlantı kopma hatası yaşamıyordum öncesinde de

• Aha bug yakaladım
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8

• hocam bu linke girin. cihazınızı seçin ve çıkan sürümlerden ios 15 e geri dönüş yapabilirsiniz.

iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8idevice central - ios jailbreak news, tutorials and downloads!
    iOS Signing Status - iDevice Central
    https://idevicecentral.com/ios-signing-status/
  • Bazılarının sanırım air pods veya apple watch bağlantısı sıkıntılıymış kopma yaşıyorlarmış. Güncelleme ile kopma bitmiş. Airpodstaki ses dalgalanması düzelmiş demişler.

• bugun gidip turkcelle geçtim bakalım bide turkcell deneyelım oda olmazsa tekrar servis yolu gözüküyor bize bu şekilde kullanılmaz bu cihaz gıcık oldum sogudum telefondan elime alasım gelmıyor ya

• iPhone 13 son sürüm kusursuz bir sorun yok

• güç modunda daha fazla sarj yiyor ilginç
    bir şekilde.. i11 16.1.2

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.